Barcelona isi intaraste ofensiva cu un jucator de la Borussia Dortmund + 7 variante de rezerva »»

Conform cotidianului spaniol AS, Barcelona este hotarata sa demareze tratativele pentru achizitionarea unui jucator de atac ce a erupt in ultima stagiune de Bundesliga. Nu este vorba de Aubameyang, ci de Ousmane Dembele, extrama de doar 20 de ani a formatiei Borussia Dortmund. Cota de piata a francezului se apropie de 30 de milioane de euro, insa sansele ca trecerea lui Dembele la Barcelona sa se concretize pentru aceasta suma sunt foarte mici.

87.1 milioane de euro – aceasta este valoarea lui Dembele potrivit Centrului International pentru studiul sportului. 35 de meciuri in toate competitiile a jucat Dembele in primul sau sezon la Dortmund, reusind 10 goluri si 18 assisturi.

31.00 este cota oferita de Unibet variantei ”Dembele se transfera de la Dortmund la Barcelona pana pe data de 02.09.2017″

In cazul in care afacaerea nu se va concretiza, Barcelona a pregatit alte 7 variante de rezerva, care sa aduca echipe un plus de forta in competimentul ofensiv, in sezonul viitor. Pe lista se afla Coutinho (Liverpool), Mahrez (Leicester), Vitolo (Sevilla), Gelson Martins (Sporting Lisabona), Ismaila Sarr (Metz) si Deulofeu (Everton). In privinta ultimului jucator, Barcelona are timp pana la finalul lunii sa achite clubului englez clauza de rascumparare in valoare de 12 milioane de euro. Si Douglas Costa (Bayern Munchen) este in vederile Barcelonei, insa brazilianul pare foarte aproape de a semna cu Juventus.

2.00 are cota Barcelona la castigarea campionatului in sezonul 2017/2018. La agentia Unibet, favorita la trofeu este Real Madrid – cota 1.75

733 de milioane de euro este, conform transfermark, valoare lotului gruparii catalane

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu