Barcelona-Sevilla: Supercupa Europei, 100% spaniola

maxresdefaultCastigatoarele celor doua competitii europene intercluburi, Barcelona si Sevilla isi dau intalnire in Tbilisi, Georgia, de la ora 21:45. Barcelona a invins Juventus in finala Champions League in timp ce Sevilla s-a impus in fata celor de la Dnipro pentru a se incorona campioana al doilea an consecutiv.

 

BARCELONA

In primul sau sezon la carma Barcelonei, Luis Enrique si-a trecut in cont toate trofeele posibile pana acum, campionatul, cupa si Champions League. Barcelona este a doua cea mai de succes echipa cand vine vorba de Supercupa Europei, ridicand 4 trofee, doar Milan are mai multe, reusind ca castige de 5 ori. Evolutia catalanilor in pre-sezon a fost destul de slaba, invingand L.A. Galaxy, dar au pierdut in fata campioanei Angliei, Cheslea, impotriva celor de la Manchester United si impotriva echipei lui Tatarusanu, Fiorentina, tehnicianul spaniol neputand sa se bazeze pe Messi si Neymar, ambii fiind in vacanta dupa Copa America. In ultimul meci, Barcelona cu trio-ul ofensiv MSN (Messi-Suarez-Neymar, ultimul, absent diseara) s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Roma, pentru a-si adjudeca trofeul Joan Gamper, unde Messi si Neymar si-au trecut numele pe tabela de marcaj. Peste 6 zile, Barca va merge la Bilbao pentru a juca prima mansa a Cupei Regelui, iar in week-end-ul ce va urma, cele doua se vor intalni din nou in prima etapa din Primera Division.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

SEVILLA

Sevilla a terminat pe locul 5 sezonul trecut, loc ce nu duce in Liga Campionilor, dar castigarea Europa League le-a asigurat locul in grupe in acest sezon. Andaluzii au pierdut doi jucatori cheie, Carlos Bacca transferat la Milan si Aleix Vidal cumparat chiar de adversara din aceasta seara. Sevilla nu are motive de ingrijorare, deoarece jucatorul proaspat achizitionat de Barcelona nu poate evolua pana in ianuarie 2016. Cu banii capatati in urma transferurilor celor doi, Unay Emeri a adus cativa jucatori de calitate, ca Steven N’Zonzi, Iago Aspas, Gael Kakuta sau Adil Rami. De asemenea Ciro Immobile a venit sub forma de imprumut de la Borussia Dortmund, in timp ce Krohn-Dehli si Yevhen Konoplyanka au venit liberi de contract. Ca si Barcelona, Sevilla nu a excelat in pre-sezon, din 8 meciuri au castigat doar 3. Sevilla va incepe aceasta editie de campionat pe 21 august, atunci cand va infrunta Malaga in deplasare. De data aceasta, Emeri are o misiune grea, fanii fiind cei care il someaza pe tehnician sa ajunga cat mai departe in Liga Campionilor, dar in acelasi timp sa termine si in primele 4 in campionat.

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Alves, Pique, Mascherano, Mathieu; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Pedro

Sevilla (4-2-3-1): Beto; Mariano, Coke, Krychowiak, Tremoulinas; Iborra, Banega; Reyes, Konoplyanka, Vitolo; Gameiro

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

PONT: ambele marcheaza si peste 2.5 goluri

 

Den Haag – PSV: Analiza si 4 ponturi!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu