Den Haag – PSV: Analiza si 4 ponturi!

Olanda den haag eredivisie PSV FeyenoordDupa o zi de pauza, runda inaugurala din Eredivisie se reia astazi. Meciurile programate sunt ADO Den Haag – PSV si Heerenveen – De Graafschap. Ne vom indrepta atentia catre deplasarea campioanei la Haga.

Den Haag – PSV (ora 19:30)

Trupa din Eindhoven a pierdut in aceasta vara doi jucatori importanti. In aceeasi masura insa, plecarile lui Depay si Wijnaldum, la Man. United, respectiv Newcastle, au adus sume imense in conturile clubului: nu mai putin de 47.5 milioane euro! Campioana en-titre a pus ceva de-o parte, insa 22 de milioane le-a investit in intariri: Gaston Pareiro (Nacional), Propper (Vitesse), H. Moreno (Espanyol), A. Guardado (Valencia), Mirin (Monaco) sau Laursen (Brondby), jucatori veniti sa consolideze cel mai bun si scump lot din Eredivisie.  In plus, se pare ca  transferurile verii s-au integrat rapid in jocul trupei antrenate de Cocu, dovada rezultate din amicale, dar mai ales succesul clar, scor 3-0, din Supercupa cu Groningen.

Ca si in sezonul trecut, Den Haag are o tinta clara pentru stagiunea in curs. Fara pretentii, gazda jocului de astazi spera sa incheie campionatul cat mai departe de retrogrdare. Orice pozitie mai aproape de topul 7-9 al clsamentului, nu poate reprezenta decat un bonus pentru acesta formatie, cu un lot estimat la putin peste 16 milioane de euro.
Transferuri au fost realizate in vara, dar Den Haag a adus jucatori doar gratis sau sub forma de imprumut. Paote cel mai important, atacantul Havenaar de la Helsinki, cu o cota de piata de 2 milioane euro.

Echipele probabile:

DEN HAAG: Hansen – Malone, Wormgoor, Zuiverloon, Ebuehi – Alberg, Kristensen, Nakker – Schaken, Kramer, Houtkoop

PSV: Zoet – Arias, Isimat-Mirin, Bruma, Poulsen – Propper, Guardado, Maher – Narsingh, Jong, Locadia

INFO: PSV a castigat ultimele 8 partide directe. In campionatul trecut, dupa 1-0 acasa , echipa din Eindhoven s-a impus cu 3-2 si in deplsare.

Concluzii si pont

PSV are, evident,  prima sansa la victorie. Sa nu uitam insa ca e prima etapa, iar duelul se joaca in fief-ul echipei din Haga, unul in care, in mod traditional, punctele nu se obtin chiar usor.

Ponturi:
2-5 goluri in meci @ 1.25
2 @ 1.50
Den Haag minim 2 galbene @ 1.5 (Unibet)
De Jong marcheaza oricand @ 1.80


FC Botosani – CSMS Iasi: Prietenie?

CFR Cluj – Petrolul Ploiesti: Duelul depunctatelor!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu