Batalie incendiara pentru titlu in Liga 1! Vezi AICI cum poti profita de un scenariu probabil in cota 2.35

Doar trei etape de foc ne mai despart de finalul sezonului in play-off-ului Ligii 1, iar lupta pentru titlu poate fi dinamitata complet in cazul unui succes al dinamovistilor luni seara, in fata FCSB-ului. Chiar si asa, exista o multitudine de scenarii ce vizeaza echipele de pe podium care ii pun pe ganduri pe pariorii ce doresc sa gaseasca cea mai buna alternativa.


FCSB, in pole-position

Chiar daca “ros-albastrii” nu au obtinut decat doua puncte in precedentele doua etape,  acestia pastreaza in continuare sanse ridicate pentru a cuceri titlul in Liga 1. Astfel, Unibet ofera o cota infima de 1.25 pentru ca trupa lui Reghecampf sa ramana pe primul loc pana la finalul sezonului. Totusi, o simpla victorie a lui Dinamo luni seara, pe “Arena Nationala” ar schimba din temelii cotele la titlu, mai ales in cazul in care succesul “alb-rosilor” va culmina cu un succes al Viitorului in fata Astrei Giurgiu. In acest caz, nu numai ca sansele FCSB-ului de a castiga campionatul ar scadea semnificativ, dar, mai mult sau mai putin surprinzator, Liga 1 ar avea un nou lider la finalul etapei cu numarul 8 din play-off: Viitorul Constanta.

unibet playoff


Profit pe entuziasmul “cainilor”

Unibet ofera o sumedenie de posiblitati de pariere, iar una dintre oferte se refera la castigatoarea titlului in Liga 1, exceptand-o pe FCSB. In acest caz, Viitorul este, bineinteles, favorita, in timp ce Dinamo este cotata cun un 2.35 ce merita luat in considerare, avand in vedere forma de exceptie a “alb-rosilor” sub comanda lui Cosmin Contra.

unibet playoff 2


Cotele Unibet pentru echipele ce vor incheia sezonul pe podium in Liga 1:

unibet podium 3

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu