BATE Borisov-Videoton:Bielorusii favoriti la calificare

bateDe la ora 20:30, campioana Belarusului, BATE Borisov primeste vizita campioanei Ungariei, Videoton, intr-un meci in care se pleaca de la scorul de 1 la 1, scor ce este in avantajul echipei gazda, fiind data si favorita de bookmakeri la casele de pariuri.

 

BATE Borisov

Echipa gazda se afla in cursa pentru a 5-a calificare in grupele Ligii Campionilor. Spre deosebire de adversara din aceasta seara, cei din Belarus au destula experienta, participand de 6 ori in grupele competitiilor europene in ultimele 6 sezoane. In ultimele 10 meciuri pe teren propriu, BATE are 9 victorii si un egal, marcand de 23 de ori, primind doar 2 goluri. In campionat baietii lui Alyaksandr Yermakovich conduc detasat cu 38 de puncte, la 8 distanta de locul 2, nefiind infranti in aceasta editie de campionat.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Videoton

Ungurii cauta sa debuteze in grupele Ligii Campionilor, acum fiind cel mai aproape, reusind sa atinga turul III preliminar pentru prima data in istorie. Daca in tabara gazdelor experienta europeana nu lipseste, de partea aceasta poate fi o problema, deoarece cea mai mare performanta a istoriei recente este o calificare in grupele Europa League. Daca ne uitam mai in urma, in sezonul 1984-1985, unguri reuseau sa ajunga pana in finala Cupei UEFA, unde intalneau Real Madrid, cea mai galonata echipa de fotbal din lume. In ultimele 10 meciuri in deplasare Videoton are 5 victorii, un egal si 4 infrangeri unde a reusit sa inscrie de 13 ori, primind cu 2 mai putin.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Avand in vedere forma gazdelor pe teren propriu, cel mai potrivit pariu pentru acest meci este „1 solist”. Puteti incerca si varianta pe goluri, „over 2.5” avand cota 2.10.

 

Liga Campionilor : Sparta Praga – CSKA Moscova ! Pariem pe spectacol !

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu