Liga Campionilor : Sparta Praga – CSKA Moscova ! Pariem pe spectacol !

Liga Campionilor pronunere rudar Sarajevo Lech finala UCL TNS  juventus atleticoMeciul din Cehia este unul dintre cele mai nesigure din punct de vedere al deznodamantului sau al pariurilor, dintre toate meciurile de astazi din Liga, pentru ca inainte de meciul tur, rusi erau favoriti certi, dar dupa meciul din Moscova care s-a terminat fara un invingator si cu un scor de 2-2, multe s-au schimbat si actiunile, sperantele si modul de abordare al cehilor au crescut inainte de returul din Praga. Ambele echipe deja au inceput meciurile de campionat si CSKA evolueaza mult mai bine cu 3 victorii din tot atatea meciuri, pe cand Sparta Praga a reusit decat o singura victorie si un egal in cele doua runde scurse pana acum. Cele doua echipe s-au mai intalnit in Europa League in 2010, dupa un 1-1 in Praga, CSKA a reusit o victorie clara in Moscova, surclasand-o pe Sparta cu 3-0.

SPARTA PRAGA ….

Sparta este surpriza placuta din meciul tur de la Moscova unde au reusit un egal in fata favoritilor intr-un mod in care au inscris de 2 ori, fapt ce deschide foarte multe posibilitati si calcule pentru meciul retur. Nimic nu a prevestit felul in care Sparta a jucat la Moscova in fata lui CSKA, mai ales ca in primul lor meci din campionatul Cehiei, au remizat 0-0 in fata unei echipe fara pretentii, Jihlava, ceea ce ne-a demonstrat ca la inceput de sezon si campionat, s-au axat in totalitate pe meciul din Liga Campionilor, lasand la o parte campionatul intern. In Moscova au fost condusi de 2 ori si de fiecare data au reusit sa revina foarte repede in joc. Antrenorul echipei din Praga, Scasny, a facut multe schimbari in compozitia echipei pentru meciul de Liga si cele de campionat si este mai mult decat evident ca atentia si concentrarea este numai pe meciul retur cu vice-campionii Rusiei, deci trebuie sa ne asteptam la un prim 11 aproape similar ca in meciul tur. Cand vine vorba de noile achizitii, deja atacantul nigerian Fatai s-a dovedit a fi o buna investitie, cat si mijlocasul Frydek care va fi in primul 11.

Echipa probabila : Bicik – Marecek, Holek, Hybs – Vacha, Matejovsky, Frydek, Nhamoinesu, Krejci – Dockal, Fatai.

CSKA MOSCOVA ….

CSKA are un start fantastic in campionatul Rusiei, inregistrand 3 victorii din tot atatea partide disputate, fara insa a primi nici macar un gol. O mica problema este in Liga Campionilor unde in meciul tur disputat acasa au terminat la egalitate, incasand si doua goluri, goluri care le complica existenta si caculele pentru retur. CSKA are ambitia de a ajunge macar pana in grupele Ligii Campionilor. Sparta i-a surprins in meciul tur cand au reusit de fiecare data sa revina pe tabela de marcaj, iar Natcho a mai ratat si un penalty. Un fapt extrem de interesant este ca antrenorul Slutski nu a schimbat componenta echipei de start de la inceputul campionatului in Rusia si nu a odihnit sau menajat nici un jucator in campionat inaintea returului din Liga Campionilor din seara aceasta. Weekendul trecut au invins cu 1-0 pe Anzhi cu acelasi 11 cu care au jucat si meciul tur impotriva lui Sparta si o situatie similara a fost si acum 2 saptamani. Un alt fapt foarte interesant este ca in aceasta vara nu au adus la echipa nici un nume sonor si au decis sa se bazeze pe propria forta, deci component lotului este bine cunoscuta.

Echipa probabila : Akinfeev – M. Fernandez, Ignashevich, V. Berezutski, Nababkin – Natcho, Wernbloom – Tosic, R. Eremenko, Dzagoev – Musa.

MATCH FACTS ….

  • CSKA a inregistrat minim 3 goluri in 12 partide din ultimele 14 jucate in Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile din rundele de calificare
  • CSKA nu a reusit sa castige 10 din ultimele 11 partide din ultimele 14 jucate in Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile din rundele de calificare
  • Sparta Praga a incasat minim 2 goluri in ultimele 3 partide de Liga Campionilor, incluzand aici si meciurile din rundele de calificare

Concluzii si pont ….

Chiar daca statistica celor doua echipe si parcursurile lor in meciurile din Liga Campionilor ne arata ca pot inscrie si incasa multe goluri, ne asteptam ca in aceasta seara meciul sa fie mult mai greu, mai tacticizat, mai precaut de ambele parti. Sparta nu are nici un motiv sa se grabeasca, pe cand CSKA este o echipa experimentata care stie sa-si astepte oportunitatea si sa dea lovitura de gratie, mai ales ca nu au nevoie decat de un singur gol.

Total goluri marcate in meci – sub 3 goluri (pariu asiatic) @ Cota 1.50

Peste 4.5 cartonase ( depinde daca acesta va fi introdus de bookmakeri )

Total goluri marcate in meci – sub 2.5 goluri @ Cota 1.96

( Dragos Oprescu ).



 

Liga Campionilor : Shakhtar Donetsk – Fenerbahce ! Calificarea se decide la Lvov !


Partizan – Steaua: Totul sau nimic pentru “ros-albastrii”


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu