Bilet de 40.000 de euro! Afla cum sa pariezi ca sa ai un castig garantat!

Strategii, calcule matematice, logica, psihologie, analize si colectarea tuturor informatiilor existente: acestea sunt doar cateva dintre elementele la care apelam pentru a obtine profit. Bodgan Ivanof, nimeni altul decat cumnatul vedetei tv Simona Patruleasa, a dat o lectie despre cum trebuie abordata lumea pariurilor sportive. Conform surselor Cancan.ro, acesta a castigat 40.000 de euro cu o investitie de doar 20 de lei! 


Potrivit jurnalistilor publicatiei amintite, Ivanof a jucat 4 bilete de cate 5 lei, unul dintre ele fiind castigator. Compus din 32 de meciuri din fotbal si tenis, respectivul „tichet verde” are o poveste ce arata nu doar inspiratia extraordinara pe care a avut-o Ivanof, ci si luciditatea specifica unui parior profesionist.


Dupa ce 31 dintre cele 32 de partide care alcatuiau biletul norcos au fost castigatoare, Bogdan mai avea de bifat doar victoria selectionatei Mexicului in amicalul disputat in compania Noii Zeelande. In acel moment, ca sa fie sigur de profit, acesta a imprumutat de la nepotul lui Gigi Becali 400 de milioane de lei pe care i-a investit la Winmasters intr-o „contra” ce continea doar varianta „Noua Zeelanda sau egal”, optiune cifrata la o cota de peste 3,00. Astfel, ruda stiristei de la Kanal D s-a asigurat ca iese in castig, indiferent de rezultatul ultimului meci de pe bilet. 


biletverdecancanivanof


Strategia adoptata de Bogdan arata ca lacomia nu trebuie sa-si faca simtita prezenta in viata unui parior care se respecta! Cu toate ca reprezentativa Mexicului a castigat acea disputa cu scorul de 2-1, rezultat de care acesta avea nevoie pentru ca biletul sa fie castigator, trebuie laudata si luata drept exemplu atitudinea profesionista a pariorului in cauza care a ales sa joace o „contra” pentru a fi sigur de profit!


 

Sursa photo: http://www.bzi.ro

http://www.cancan.ro/


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu