Blackburn Rovers – Manchester United | „Diavolii” sunt in forma, gazdele lupta pentru evitarea retrogradarii in Championship

man united cupa fa

Turul 5 al Cupei Angliei. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2012, cand Blackburn a ajuns in liga a doua, iar ultimul rezultat pozitiv obtinut de alb-albastri a venit pe 31 decembrie 2011, cand Rovers a castigat pe „Old Trafford”. Partida are loc duminica dupaamiaza.

Cotele partidei (Unibet)
Blackburn Rovers – Manchester United
11.50 5.50 1.30

Unibet este o renumita casa de pariuri online scandinava la care gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari gratuit LIVE VIDEO meciurile favorite, din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit!

Desi meciul cu United este unul de mare amploare pe „Ewood Park”, grijile lui Blackburn se indreapta mai degraba spre lupta pentru evitarea retrogradarii. Cu 29 de puncte in 31 de meciuri, Rovers e la doua puncte de salvare, iar situatia e aproape disperata. Echipa e inconstanta si primeste multe goluri, iar o noua retrogradare ar avea efect devastator.

Pentru United primeaza parcursul din campionat si din UEL

Manchester United a avut un sezon dificil sub comanda lui Jose Mourinho, dar portughezul are motive sa zambeasca acum. Echipa sa e neinvinsa de 16 etape in Premier League, e pe locul 6 cu sanse reale la Top 3 si e inca in cursa pentru trofeul Europa League. Dupa 3-0 in tur cu St. Etienne (hat-trick Ibrahimovic), „diavolii” sunt in cursa pentru trofee si asta ajuta moralul jucatorilor. Si la capitolul omogenitate a castigat Manchester in ultima vreme.

De la „diavoli” pot lipsi Rooney, Mkhitaryan si Carrick

Pentru ca lupta pentru un loc de Champions League e dura, dar si pentru ca programul contine meciuri europene in aceasta primavara, probabil ca si United va folosi rezerve pe „Ewood Park”. Chiar si asa, diferenta de valoare ar trebui sa cantareasca in favoarea sa. Sunt ceva probleme de lot la Rovers, cu Gallacher, Hoban si Evans accidentati, in vreme ce Hope Akpan si Eliott Bennett sunt suspendati. De la United sunt incerti Rooney, Mkhitaryan si Carrick.

Danny Graham, omul periculos din tabara lui Blackburn

Golgheterul lui Blackburn este Danny Graham, cu 10 goluri in 25 de meciuri, dar absenta lui Sam Gallacher va afecta ofensiva gazdelor. Sigur ca rejucarea ar fi o misiune imposibila pe „Old Trafford” si ambele echipe vor cauta sa transeze calificarea de duminica. Sansa gazdelor ar fi o zi buna prinsa de atacantul Graham. Pariurile pe victorii la diferente mari in favoarea lui Manchester United au cote foarte bune si probabil ca „diavolii” se vor califica.

Pariu recomandat: Manchester United obtine minimum 6 cornere @ 1.70

De incercat: Manchester United inscrie minimum doua goluri @ 1.40

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu