Blatul stiut de toata lumea, mai putin de jucatori: Doua echipe din Liga a 2 a suspectate de blat!

Blatul stiut de toata lumea, mai putin de jucatori: Doua echipe din Liga a 2 a suspectate de blat!

Rapidul a remizat aseara pe Giulesti cu CFR Suceava  in derby-ul Ligii a 2 a, asta dupa ce la pauza a fost condusa de formatia suceveana si la 1-1 a ratat doua lovituri de pedeapsa, una chiar in minutele de prelungire.

sursa foto : www.basarabia.md


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Pe mai multe site-uri de pariuri a circulat informatia cum ca meciul dintre echipa „chirurgului” Dan Alexa si CFR Suceava e unul aranjat. Mai exact, foarte multi pariori au mizat pe faptul ca va fi 2 la pauza si 1 la final, adica giulestenii ar fi castigat partida, dupa ce erau condusi la pauza. Culmea, rezultatul era la un pas sa iasa. Moldovenii au condus la pauza dupa autogolul lui Kusnir din minutul 12, iar Rapid a egalat în minutul 73 prin Martin, si daca macar una din cele 2 lovituri de la 11 metri erau transformate de baietii de sub Podul Grant, pariul iesea fara probleme.

Informatia ca acest meci urmeaza să fie unul aranjat a aparut inca de vineri dimineata, atunci cand la casele de pariuri cota pentru 2 pauza / 1 final era de 33, dar  sambata dimineata la ora 10.00, cotele deja scazuseră la 28, iar ieri dimineata aceasta combinatie era blocata la mai multe case de pariuri, iar la celelalte ajunsese la cota 13.


Halep, invinsa din nou de Sharapova! Urmeaza decisivul cu Radwanska!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu