Halep, invinsa din nou de Sharapova! Urmeaza decisivul cu Radwanska!

Din nefericire, Simona nu a reuşit sa se impuna in faţa Mariei Sharapova nici la încercare cu numarul 6! Astfel jucătoarea noastră şi-a complicat calculele în ceea ce priveşte accederea în semifinalele Turneului Campionelor. Pentru a face pasul către careul de aşi, din Grupa Roşie, Simona trebuie sa o învingă în decisiv, peste 2 zile, pe poloneza Radwanska.

Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât,  de această dată Simona nu a reuşit să îi pună probleme serioase Mariei. În timp ce această din urmă era activă 100% în circuit, meciurile dintre cele doua au fost mult mai disputate. Acum, când abia adunase doar 2 jocuri în ultimele 2 luni, rusoaica s-a impus scurt, scor 6-4, 6-4. Momentul decisiv al partidei a fost, fără doar şi poate, în startul setului doi, atunci când Sharapova a servit pentru 3-0. Dacă Simona ar fi reuşit break-ul imediat, soarta partidei putea fi alta.

Cu această înfrangere, Simona trece pe locul doi în grupa Roşie, la egalitate cu Flavia Penneta. Ambele au câte o victorie şi o înfrângere (scor la seturi: 2-2). Pe primul loc este, evident, Sharapova, postura ultimei clasate revenindu-i Agnieszkai Radwanska.

 Simona Halep trebuie să treacă peste acest moment cât mai repede cu putinţă pentru a fi concentrată 100% pentru meciul de peste doua zile împotriva polonezei. Cu siguranţa, moralul Simonei este cel ce va decide partida următoare. Dacă va reuşi Simo să se refacă din punct de vedere mental, va reuşi să învingă o Agnieszka mai mult accidentată decât aptă de joc. Scorul direct dintre Agnieszka şi Simona este de 4-4, dar cel mai important lucru de menţionat aici este faptul că în ultimele patru meciuri directe, de trei ori învingătoare a fost Simona.

(Tudor Daniel)


A inceput licitatia pentru Aubameyang: Liverpool se bate cu doi giganti ai Europei!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu