BOMBA | Ion Tiriac, Cornel Dinu si Mircea Lucescu ar putea prelua conducerea lui Dinamo!

Proiectul de tip “socios” discutat si propus cu insistenta de catre fanii lui Dinamo e aproape sa devina realitate. Dupa o perioada in care suporterii “cainilor” au “impanzit” retelele de socializare cu aceasta idee de a prelua fraiele clubului pentru un viitor curat, se vehiculeaza nume mari care ar putea contribui decisiv la indeplinirea acestui proiect.


Dinu, Lucescu si Tiriac, principalii artizani

FC Dinamo Bucuresti e pe cale sa intre pe maini sigure, alaturi de fostele mari legende care ar putea dirija acest intreg proiect. Daca zilele trecute, presa din Romania vehicula preluarea clubului Dinamo de catre un grup britanic de investitori, se pare ca, pana la urma, influenta si dorinta fanilor ar putea avea ultimul cuvant de spus. Conform GSP.ro, Cornel Dinu ar fi cel care ar da impulsul de start, fiind convins de catre proiectul de tip “socios” propus de catre suporterii dinamovisti. Conform acestor surse, Dinu i-ar fi propus lui Mircea Lucescu o colaborare in fruntea clubului iubit, colaborare la care s-ar putea alatura si unul dintre cei mai influenti oameni din Romania, Ion Tiriac.


Citeste si:

Chiar si asa, exista un drum lung pana la indeplinirea acestui proiect fastuos. Unul dintre impasuri este dat de faptul ca exista mai multe grupuri de suporteri dinamovisti care ar dori sa infiinteze acest ONG, grupuri pe care Cornel Dinu ar dori sa le uneasca pentru a exista un singur front unit, care sa conduca clubul, dupa o lunga perioada de chinuri, in fruntea fotbalului romanesc.

1.60 este cota oferita de Unibet pentru ca Dinamo Bucuresti sa castige play-out-ul Ligii 1.

Sursa foto: Libertatea

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu