Bookmakerii au afisat COTELE pentru finala UEFA Europa League! Care sunt principalele pariuri pentru Olympique Marseille – Atletico Madrid

Aseara, putin dupa miezul noptii, am aflat si cea de-a doua finalista a UEFA Europa League. Dupa un deznodamant firesc la Madrid, intre Atleti si Arsenal, Salzburg a prelungit suspansul, insa nu a reusit sa produca minunea. In acest context, ne asteapta o finala de vis intre Olympique Marseille si Atletico Madrid, iar bookmakerii sunt la post, afisand deja cotele principale pentru finala de pe 16 mai.


Francezii, calificare dramatica

Dupa remiza de aur (1-1) obtinuta in tur, pe “Emirates”, dupa ce ramasese in inferioritate numerica inca din minutul 10, Atletico a gestionat cu succes situatia calificarii, invigand cu 1-0 pe “Wanda Metropolitano”. Desi jocul, in sine, a fost unul destul de echilibrat, spaniolii au meritat victoria si vor da piept cu francezii de la Olympique Marseille. OM a avut reale emotii pe terenul solidei Salzburg, austriecii izbutind sa duca meciul in prelungiri, egaland situatia din tur, atunci cand francezii au invins cu 2-0. Cu toate acestea, Rolando a dat lovitura decisiva in minutul 116, spulberand sperantele revelatiei Salzburg si betonand drumul catre o finala de foc. Ultimul act al acestei editii de UEFA Europa League va avea loc pe data de 16 mai, adica in mai putin de doua saptamani si va avea cu atat mai multa importanta pentru Marseille cu cat partida se va disputa pe terenul rivalei din Ligue 1, Lyon, pe “Parc Olympique Lyonnais”.


Citeste si:

Pariuri1X2 rasplateste cei mai buni tipsteri! Premii lunare de peste 12.000 RON oferite in concursurile noastre!

Pentru ca tu sa castigi mai mult: 555 lei sunt la un click distanta de portofelul tau!

Porneste cu dreptul! Vezi cum poti incepe cu un castig garantat de pana la 200 RON! 


Atleti, marea favorita

In mod firesc, Atletico Madrid este favorita la castigarea trofeului pe “Olympique Lyonnais”. Trupa lui Diego Simeone s-a aflat in pole-position inca din startul fazei 16-imilor si se pare ca madrilenii sunt setati sa onoreze acest scenariu pana la capat. In acest context, bookmakerii ofera o cota de 1.35 ibericilor pentru a ridica trofeul UEFA Europa League, in timp ce OM primeste o cota cu adevarat tentanta pentru optimistii care cred ca soliditatea aratata de francezi in acest sezon european se va reflecta la perfectie si in finala: 3.25.

Principalele cote pentru finala Olympique Marseille – Atl. Madrid:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu