BOOOM!! A investit colosal pe BILETUL ZILEI oferit PARIURI1X2.RO, pentru un castig de CAMPION!

Cea mai mare satisfactie a redactiei pariuri1x2 apare atunci cand ponturile noastre va aduc profit. Nu ne bucura nimic mai mult decat sa va vedem multumiti de munca pe care o depunem si cu zambetul pe buze dupa ce ati incasat de la casa de pariuri, castigatul rezultat din banii investiti pe biletul cu pronosticurile oferite de noi. 

Pe aceasta linie si castigul pariorului din Bucuresti, care a mizat nu mai putin de 1630 de lei pe biletul zilei oferit ieri de redactia noastra. Sigur, riscurile asumate cu acest bilet nu avut fost prea mari, ambele variante fiind atent gandite si selectate de redactia noastra, dar miza prea mare ne-a dat anumite frisoane. Noi nu sustinem parierea unor asfel de sume, indiferent de cat de sigur ar parea un pronostic sau altul.
Totul s-a terminat cu bine, biletul zilei propus de pariuri1x2.ro fiind castigator pentru a 4-a oara in luna mai. Suma incasata de pariorul nostru s-a ridicat astfel la 3027 de lei! Un profit excelent, picat si in cel mai bun moment, chiar la inceput de weekend! Felicitari!

Iata biletul castigator:

stop1

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0