S-au produs multe schimbari la Borussia Dortmund. Sunt benefice sau distanta fata de Bayern se mareste?

Va reusi Borussia Dortmund sa opreasca Bayern in acest sezon? Adevarul e ca e monoton sa vezi aceeasi echipa castigand ani la rand si poate ar fi nevoie sa vedem macar o lupta mai stransa pentru titlu in Bundesliga, daca nu putem avea o alta campioana.


Borussia Dortmund-Transferuri si cote
Dortmund a jucat frumos in stagiunea anterioara sub bagheta antrenorului Thomas Tuchel care i-a luat locul lui Jurgen Klopp. In aceasta vara Borussia a investit aproape 100 de milioane de lire sterline in transferuri. Andre Schurrle a fost cel mai scump jucator adus pe Westfalenstadion (25.5 milioane de lire). Revenirea lui Gotze de la Bayern i-a costat pe conducatorii clubului inca 22.1 milioane de lire. Alti jucatori importanti care au sosit la vicecampioana Germaniei sunt Ousmane Dembele, Sebastian Rode, Raphael Guerreiro si Marc Bartra.

Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


La capitolul plecari mentionam 4 jucatori foarte importanti pentru echipa in ultimele sezoane. Mijlocasul ofensiv Mkhitaryan si colegul sau de linie, Ilkay Gundogan au ajuns in Anglia la rivalele din Manchester, United respectiv City. Mats Hummerls a parasit si el clubul si destinatia sa a fost rivala Bayern Munchen. Kuba Blaszczykowski, intors de la Fiorentina dupa un imprumut, a fost transferat la Wolfsburg, deci isi va reintalni fostii colegi in meciurile directe din campionat. Dortmund incepe Bundesliga pe teren propriu pe 27 august in fata celor de la Mainz. Aceasta e una dintre adversarele favorite ale vicecampioanei Germaniei si cu siguranta Aubameyang si compania pornesc cu prima sansa si acum. Pana atunci insa, pe 14 august la ora 21:30 Dortmund va intalni Bayern Munchen in supercupa Germaniei.


Cotele propuse de Sportingbet pentru prima etapa sunt urmatoarele:

Victorie Borussia Dortmund – cota 1.40

Egal – cota 4.333

Victorie Mainz – cota 6.50

6.50 e cota Borussiei pentru castigarea Bundesligii.

 


Sursa imagine: www.sbnation.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu