Bucurestiul, ros-albastru pe 24 octombrie: „Luati inapoi ce va este voua cel mai drag pe lume, Steaua Bucuresti”

Jean Pavel, fostul lider al galeriei clubului Steaua, a decis sa se implice in salvarea clubului. Un prim demers, in opinia acestuia, ar fi organizarea unui miting de protest, in data de 24 octombrie, la Stadionul Steaua, la care sa participe in numar cat mai mare fanii echipei: „Ne dorim o participare masiva, Bucurestiul vrem sa devina in acea zi ros-albastru, vrem sa vina stelisti din toata tara”.

Conform mesajului publicat astazi pe contul personal de Facebook, Pavel si-ar dori ca echipa sa fie preluata de suporteri, in asociere cu Armata, dar si cu oameni potenti financiar.

„Ghencea trebuie sa redevina in acea zi ce a fost de alte sute de ori inainte, Catedrala religiei noastre, religie care se numeste Steaua Bucuresti.

Fac APEL ca pe 24 octombrie sa raspunda PREZENT cati mai multi stelisti adevarati, de voi depinde soarta echipei, de calitatea voastra si de numarul vostru.” a mai spus Pavel.

 

 

pavel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesajul integral:

„APEL
Sunt Jan Pavel si am decis sa ma implic! Sa ma implic in salvarea spiritului stelist impins azi spre disparitia sa.

Stiti toti ce a insemnat Armata Ultra, prima galerie ultras din Romania, creata de mine la inceputul anilor ’90, am fost primii dar si cei mai tari din tara timp de aproape doua decenii, eram temuti dar si respectati, vocali, spectaculosi, dar si rai, nu cunosteam notiunea de “pas inapoi”!

Dadeam tonul si canta toata Ghencea, eram la Nord, la Sud in T1 in T2! In deplasari amuteau gazdele cand incepeam noi sa cantam, eram unici, “Forza Steaua, vinci per noi “ suna ca un tunet, meciul era jumatate castigat. Performantele veneau de la sine, 6 titluri consecutive in anii ’90 cu participari onorabile in cupele europene, dintre care 3 calificari in grupele UCL.

Ce a ramas azi din toate astea? Nimic, stadion gol, doar rudele jucatorilor si acolitii creditorului-profitor (C-P). E bine ca acum n-au pe cine sa mai bata oamenii lui! Sub stapanirea Razboinicului Intunericului s-au facut “mari performate”, cu care C-P se lauda permanent…In UCL n-au facut decat 10 puncte din 72 posibile, in 4 editii!!! CFR Cluj a facut 10 puncte din 18 puse in joc intr-o singura editie! Mai punem la socoteala ca in doua editii echipa creditorului a luat doar cate un punct?!?! Astea-s faptele!

Chiar si dupa aceste rusinoase contraperformante cu care suporterul stelist nu trebuie sa fie obisnuit, C-P a intrat in posesia unor sume importante de bani, e pe plus acum, de fapt tot timpul a fost pe plus! Banii au mers la el si nu la echipa, investitii minime, jucatori liberi de contract si astfel a urmat caderea de azi, cand si cei mai infocati fcsb-isti l-au parasit. L-au parasit si pentru ca nu se mai recunosc deloc in denumirea si simbolurile actualei Fcsb. C-P dupa ce a pierdut de drept procesul cu CSA a distrus tot, prin minciunile si interventiile sale caraghioase, a indepartat definitiv lumea de stadion si asta nu-i decat inceputul…

De aceea fac apel ca in ultimul ceas sa va treziti, sa va luati inapoi ce va este voua cel mai drag pe lume, Steaua Bucuresti, echipa sufletelor voastre, echipa noastra, a suporterilor adevarati. Misiunea va fi grea, il contestam pe creditor, dar atentionam si Armata, ea are stadionul si baza sportiva de antrenament, dar trebuie sa aiba echipa de fotbal, ea trebuie sa aiba Centru de copii si juniori, intotdeauna fotbalul a tinut si celelalte sectii ale clubului sportiv, a venit randul ca si CSA sa se implice pentru revitalizarea fotbalului.
Noi suporterii suntem dispusi sa preluam echipa de fotbal in asociere cu Armata si cu oameni potenti financiar…Nu duceti grija noastra, oameni corecti vor veni alaturi de noi!

E foarte important sa aveti incredere ca vom reusi, vrem sa va convingem de acest lucru si in acest scop vom organiza un miting de sustinere a revenirii fotbalului la Steaua Bucuresti si in inimile stelistilor adevarati. Repet, il vom contesta pe creditor, dar vom atentiona si Armata, fara provocari, fara violenta, totul in litera si spiritual legii.

Mitingul va fi sambata 24 octombrie ora 14 la Stadionul Steaua, avem exact o luna sa pregatim cum trebuie aceasta actiune. Ne dorim o participare masiva, Bucurestiul vrem sa devina in acea zi ros-albastru, vrem sa vina stelisti din toata tara. Daca avem intelegere de la CSA am dori sa intram pe stadion si sa creăm o atmosfera cum numai noi puteam s-o facem in zilele de glorie ale Armatei Ultra. Fiecare trebuie sa vina cu insemnele Stelei, tot ce tine de imagistica, tricouri in culorile noastre dragi, steaguri mari, fulare, esarfe, dar si cu recuzita specifica marilor meciuri: banere, confetti, fumigene.

Ghencea trebuie sa redevina in acea zi ce a fost de alte sute de ori inainte, Catedrala religiei noastre, religie care se numeste Steaua Bucuresti.

Fac APEL ca pe 24 octombrie sa raspunda PREZENT cati mai multi stelisti adevarati, de voi depinde soarta echipei, de calitatea voastra si de numarul vostru.

Daca va fi un fiasco inseamna ca asta doriti, disparitia Stelei si veti ramane multi ani de acum inainte cu mediocritatea, minciunile si abuzurile C-P-ului.

Daca actiunea noastra va fi o reusita sau nu, depinde numai de voi, nu vrem ca dusmanii sa rada de noi, haideti sa facem ceva frumos si benefic, haideti sa salvam Steaua, sa readucem normalitatea si sa cantam cu totii ca un tunet “Forza Steaua, vinci per noi!” si “Cine sare, Armata Ultra, hei, hei!”

JAN PAVEL”


 

Liga 1: Penultima etapa a turului incepe la Timisoara > Favoritii si outsiderii rundei!


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu