Liga 1: Penultima etapa a turului incepe la Timisoara > Favoritii si outsiderii rundei!

Runda cu numarul 12 din intrecerea interna, penultima a turului, debuteaza cu doua confruntari echilibrate. Vineri, de la ora 18:30, Timisoara si CSMS Iasi se intalnesc pe malul Begai, intr-un derby de clasament al unor grupari cu ambitii de play-off. De la ora 21:00, Tg.Mures, a 6-a clasata,  joaca primul meci sub comanda lui Bergodi. Adversara ii va fi CFR Cluj, formatie cu doar 2 infrangeri in acest campionat!

Sambata, de la ora 17:00 se joaca derby-ul Olteniei. CSU Craiova a castigat 4 puncte in dubla cu Pandurii din campionatul trecut, insa gorjenii vor acum revansa!

De la ora 20:00, Viitorul spera sa-si apere clasarea pe locul secund, printr-un rezultat pozitiv obtinut in meciul cu Petrolul. Trupa lui Hagi are un singur esec in actualul sezon de Liga 1, cel de pe terenul Stelei.

Duminica joaca Steaua si Astra

Conform bookmakerilor, cele mai dezechilibrate partide ale rundeiliga 1 sunt programate duminica. Astra primeste doar cota de 1.65 pentru un succes la Giurgiu cu FC Botosani, in timp ce victoria Stelei in disputa cu Voluntariul, este pretuit cu o cotatie de 1.25. Trupa lui Radoi a urcat pana pe locul 3 al ierarhiei, gratie celor 9 puncte adunate in ultimele 4 runde. De partea cealalta, Voluntariul este singura formatie fara victorie in campionat!

In ultimul meci al etapei, luni de la ora 21:00, Dinamo cauta toate cele 3 puncte pe terenul Concordiei. Alb-rosii au o statistica extrem de interesanta pe terenurile adverse, acolo unde, in cele 6 partide de Liga 1, au inregistrat tot atate remize!

Programul si cotele etapei (PublicBet) > Toate partidele vor fi transmise pe Look*, Digi si Dolce.

*meciurile programate de la orele 20:00 si 21:00 sunt transmise de Look Tv, iar restul de Look Plus

l1

 

 

 

 

 

 


 

Pariuri1x2 iti face program de weekend: Vezi ce meciuri nu ai voie sa ratezi!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu