Bundesliga 2 : RB Leipzig – Furth , ultimul meci al rundei !

Screenshot_10In aceasta seara incepand cu ora 21.15 RB Leipzig primeste pe Red Bull Arena vizita uneia dintre principalele contracanditate la promovare, Furth. Partida va fi arbitrata de Daniel Siebert, si va fi transmisa in direct pe Eurosport 2.

Sursa foto : vavel. com

RB Leipzig – Furth ….

Cu un antrenor nou, Ralf Rangnick, instalat la carma echipei pe 01. iulie , dar si cu un lot estimat a fi la o valoare de peste 39 de milioane de euro, RB Leipzig se anunta ca fiind o contracandidata seriaosa la promovare alaturi de Nurnberg, Freiburg, Paderborn si chiar adversara din aceasta seara Furth. Oaspetii din aceasta seara, ca si adversarii de astazi au un antrenor nou. Ca si omologul de pe banca celor de la RB Leipzig, antrenorul Furth-ului Stefan Ruthenbeck, a fost instalat la timona tot pe 01 iulie. Lucrurile se schimba insa cand vorbim de valoarea lotului. Cu jucatori veniti doar liberi de contract, valoarea lotului celor de la Furth nu depaseste cifra de 10 mil. de euro !! In prima etapa ambele au iesit castigatoare din disputele cu FSV Frankfurt, Leipzig si Karlruher, Furth, insa de aceasta data gazdele pleaca cu un usor avantaj, beneficiind si de terenul propriu dar si de lotul mult mai valoros.

Echipele probabile ….

RB Leipzig : Coltorti – Hierländer, Orban, Nukan, A. Jung – Ilsanker – D. Kaiser – Sabitzer, Forsberg – Poulsen, Selke.

Furth : Mielitz – Schröck, M. Caligiuri, B. Röcker, Gießelmann – A. Hofmann, J. Gjasula – Stiepermann, Zulj, Freis -Berisha.

RB Leipzig sa castige @ Cota 1.70

( Alyn Mirea ).


Nancy-Tours:Analiza si pont


Marti si miecuri avem meciuri de Liga Campionilor : Care vor fi echipele calificate in play – off ?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu