Nancy-Tours:Analiza si pont

ligue-22In aceasta seara, incepand cu ora 21:30, Nancy primeste vizita echipei Tours, pe Marcel Picot, partida ce pune capat unei prime etape plina de egaluri, lipsita de goluri.

Dupa ce sezonul trecut a terminat pe locul 5, la 6 puncte de locul 3, ultimul ce duce in Ligue 1, sezonul acesta Nancy are ca obiectiv promovarea, iar un start de sezon bun poate insemna mult. „Ciulinii” vin dupa o perioada de pregatire scurta, in care au organizat doar 3 amicale, toate terminandu-se la egalitate, unde au reusit sa inscrie doar un gol. E greu sa facem o statistica a ultimelor meciuri, avand in vedere ca e inceput de sezon, dar daca ne luam dupa datele din sezonul trecut, stim ca Nancy avea evolutii destul de bune pe teren propriu, doar ca primeau gol aproape in fiecare partida, ceea ce ne face sa credem ca cei de la Tours pot profita astazi.

Oaspetii, spre deosebire de rivalii din aceasta seara, au avut parte doar de un singur meci amical, incheiat de asemenea la egalitate, scor 1-1. Sezonul trecut au terminat pe locul 15, la 4 puncte de un loc retrogradabil, salvandu-se in ultima etapa. Statistica pe ultimele 10 meciuri, ne face sa inclinam putin balanta spre oaspeti, deoarece au avut evolutii mai bune, reusind sa obtina 5 victorii, fata de 3 ale adversarilor, 3 dintre ele fiind in deplasare.

In confruntarile directe, 4 la numar, toate s-au terminat cu goluri de ambele parti, de aceea pontul nostru pentru aceasta partida este „ambele marcheaza”. Ca pont secundar puteti incerca „X la pauza sau la final”.

 

Probleme pentru Partizan ! Poate profita Steaua ?

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu