Bundesliga aproape de a da o noua „Gheata de Aur” dupa 44 de ani: Lewandowski si Aubameyang in poll-position!

Bundesliga aproape de a da o noua „Gheata de Aur” dupa 44 de ani: Lewandowski si Aubameyang in poll-position!

Bundesliga nu a mai dat un castigator al Ghetei de Aur din 1972, atunci cand Gerd Muller a reusit sa castige trofeul ultima data. Campionatul german are sansa, insa, ca la finalul acestui sezon, dupa 44 de ani, sa dea un nou golgheter absolut. Momentan, clasamentul marcatorilor pentru Gheata de Aur este condus de doi jucatori care activeaza in campionatul Germaniei. Imediat pe pozitia urmatoare este tot un fotbalist din Bundesliga.

Sursa foto : www.bild.de


Inscrie-te acum la Netbet si profita de promotia casei de pariuri pentru cel mai asteptat eveniment sportiv al zilei, meciul Halep – Sharapova din cadrul Turneului Campioanelor, editia 2015!


Polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen) si gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang ( Borussia Dortmud ) au cate 13 goluri marcate in acest sezon in Bundesliga, impartindu-si atat titlul de golgheter provizoriu al Bundesligii, cat si clasamentul european. Pe pozitia imediat urmatoare, la egalitate cu englezul Jamie Vardy ( Leicester ), se afla un alt jucator din prima liga germana, Thomas Muller de la Bayern Munchen, cu 10 reusite.

In ultimele opt sezoane, la fel ca la Balonul de Aur, Gheata de Aur a fost dominată de cei doi granzi, Cristiano Ronaldo si Lionel Messi. Portughezul a castigat de patru ori in ultimii opt ani trofeul, in timp ce Messi are trei trofee. In acest sezon, insa, amandoi sunt departe de pozitiile fruntase.

Clasamentul golgheterilor in cele mai bune 5 campionate din Europa

P.Aubameyang 13 – goluri
R.Lewandowski 13 – goluri
T.Muller 10 – goluri
J.Vardy 10 – goluri
Neymar 8 – goluri
Batshuayi 8 – goluri


Netbet iti da Bonus 10% pentru pariurile plasate pe meciul Halep vs Sharapova


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu