Bundesliga: Avancronica si cotele rundei cu numarul 7!

S-a terminat si etapa cu numarul 6 din Bundesliga, sau ” Etapa englezeasca ” cum le place nemtilor sa spuna etapei intermediare. O etapa in care am avut parte de primele victorii in noul sezon ale baietilor din Stuttgart si Gladbach, un gol al lui Maxim in poarta lanternei rosii de acum ,Hannover, o etapa in care Lewandowski a maturat pe jos cu „lupii” lui Hecking, marcandu-le, numai putin de 5 goluri in 9 minute, si nu in ultimul rand, o runda in care am asistat la schimabarea liderului din Bundesliga. Dupa 5-1 pe Allianz Arena cu Wolfsburg, campioana en-titre Bayern Munchen, afacut rocada in clasamentul primului esalon din Germania, cu marea rivala Borussia Dortmund, doar egala lui Hoffenheim , aseara pe Rhein-Neckar Arena.

Bundesliga : Avancronica si cotele rundei cu numarul 7!

Vineri sa da startul unei noi runde in Bundesliga, o runda ce le va pune fata in fata inca de la deschidere, pe Koln si Ingolstadt. Dupa infrangerea suferita la mijlocul saptamanii pe stadionul olimpic din Berlin in fata Herthei, „tapii” sunt hotarati sa nu aiba mila de nou promovata Ingolstadt, si sa le administreze acestora prima infrangere din deplasare in acest sezon de Bundesliga.

Fotbalul spectacol din prima liga germana va continua si sambata, cu alte 6 partide programate sa se joace in cadrul rundei cu numarul 7. Dupa ce a resuscitat Gladbach-ul ramas fara antrenor chiar inainte de meci cu 2 zile, Augsburg-ul nu are ca obiectiv decat victoria in fata unei Hoffenheim care a tinut piept cu brio, miercuri, tavalugului numit Borussia Dortmund.

Dupa un inceput de sezon bun, Bremen-ul, nu mai castiga cu nimeni. Mai mult de atat, a reusit contraperformanta de a pierde in decurs de numai 3 zile, cu ambele echipe promovate in acest sezon din Zweite Bundesliga. Se va produce oare, revinimentul Bremen-ului acasa cu Leverkusen, echipa care dupa ce a pierdut la scor de neprezentare cu Dortmund, s-a chinuit si pentru o amarata de victorie cu 1-0 in fata Mainz-ului ?

Intr-o ultima repetitie inainte de partida cu  Dinamo Zagreb, de marti din Champions League, campioana in exercitiu, Bayern, se deplaseaza la o formatie a Mainz-ului, care dupa un inceput bun de sezon, in pofida numeroaselor schimbari de lot, a capitulat in ultimele 3 etape de 2 ori. Odata la Schalke 04, si in „etapa englezeasca”, la Leverkusen.

La Stuttgart se vor intalni in meci direct performerele ultimei etape, si in acelasi timp formatiile care au inscris numai putin de 7 goluri impreuna in etapa intermediara, in timp ce „lupii”, sunt hotarati sa spele rusinea infrangerii de pe Allianz – Arena, printr-o victorie pe Wolkswagen Arena, impotriva lanternei rosii dupa 6 etape scurse pana acum de la startul noului sezon de Bundesliga, Hannover 96.

In ultimul meci al zilei de sambata, fata in fata vor fi Hamburger SV, castigatoare la mijlocul saptamanii pe terenul nou promovatei Ingolstadt, si Schalke 04, echipa care a reusit sa treaca la randul sau, acasa, de FSV Frankfurt cu 2 la 0.

In ziua de duminica sunt programate disputele dintre Hertha Berlin si FSV Frankfurt si Dortmund – Darmstadt. Dupa victoria in fata „tapilor” din Koln, trupa lui Pal Dardai, este hotarata sa nu acorde nici o sansa Frankfurt-ului lui Alex Meier, si sa profite de moralul scazut cu care vine Frankfurt la Berlin dupa infrangerea de la Gelsenkirchen, administrandu-le acestora o a doua infrangere in decurs de numai 3 zile.

In epilogul rundei cu numarul 7, Borussia lui T. Tuchel, repeta pentru scena pe care o va pune in practica, joi la Salonic cu PAOK. In vederea disputei din Europa League cu PAOK, sparing – partner ii va fi nou promovata Darmstadt, cu care Reus, Aubameyang & co. sunt hotarati sa faca instructie.

Screenshot_1


Pariuri1x2 iti face program de weekend: Vezi ce meciuri nu ai voie sa ratezi!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu