Pariuri1x2 iti face program de weekend: Vezi ce meciuri nu ai voie sa ratezi!

Fotbalul nu are pauza in aceasta perioada! Dupa un mijloc de saptamana cu etape intermediare si meciuri de cupa, weekendul ne aduce din nou o multime de partide contand pentru intrecerile importante ale Europei, precum si duelurile unei noi runde din Liga 1.

Manchester City AgueroPREMIER LEAGUE
Sambata, ora 14:45 – Tottenham – Manchester City
Live pe Eurosport

Manchester City vrea sa-si recupereze pe White Hart Lane cele 3 puncte pierdut acasa, in disputa cu West Ham United. Spurs are un singur esec stagional, dar in ultimele 4 partide directe cu City, toate de Premier League, a inregistrat tot atatea infrangeri! 16 goluri au incasat londonezii in disputele amintite, inscriind doar de 3 ori!

SERIE A
Sambata, ora 21:45 – Napoli – Juventus
Live pe DigiSport 2

Dupa succesele cu Manchester City si Genoa, Juventus parea ca si-a revenit. In etapa intermediara insa, un nou rezultat negativ, 1-1 acasa cu Frosione. Napoli vrea sa profite de perioada nefasta a campioanei, desi la randul sau are un start ster de stagiune interna: doar 6 puncte castigate in primele 5 etape!

SERIE A
Duminica, ora 21:45 – Inter – Fiorentina
Live pe DigiSport 2

Primele doua clasate din Serie A, in meci direct. Inter are punctaj maxim acumulat dupa 5 etape, insa evolutiile trupei lui Mancini nu sunt inca atat de convingatoare pe cat si-ar dori fanii. Dovada cele doar 6 reusite. Fio are 4 victorii contabilizate, dar singurul esec stagional a venit in deplasare, 1-3 la Torino.

PRIMERA DIVISIONAtletico Madrid Press Conference
Sambata, ora 21:30 – Villarreal – Atletico Madrid
Live pe DigiSport 3

Lupta pentru podiumul ierarhiei din Primera este ascutita inca din primele etape. Villarreal are pretentii la o  clasare pe un loc de Liga Campionilor, dar Atletico nu e interesata de tintele „submarinului galben”. In campionatul trecut, doua meciuri foarte echilibrate, terminate cu acelasi scor de 1-0 in favoarea echipei ce a facut deplasarea.

PRIMERA DIVISION
Duminica, ora 21:30 – Real Sociedad – Athletic Bilbao
Live pe DigiSport 3

Primul episod stagional din derby-ul Tarii Bascilor, le gaseste pe cele doua in posturi asemanatoare si departe de obiectivele fixate. Bilbao e doar a 15-a in ierarhie, cu 3 puncte acumulate, in timp ce Sociedad se claseaza doar 2 trepte mai sus.

BUNDESLIGA
Sambata, ora 19:30 – Hamburg – Schalke

Mia degraba un duel de traditie al Bundesligii, decat un derby. Cu siguranta, o confruntare extrem de interesanta. Schalke vine dupa 3 victorii legate, cu Mainz si Eintracht, acasa, plus cea din deplasarea la Stuttgart si tinteste un nou succes, care sa o mentina pe podiumul ierarhiei. Hamburg a ponit excelent in stagiunea de Bundesliga, aceasta dupa ce la capatul precedentelor doua campionate, a dat baraj pentru ramanerea in prima liga!

LIGUE 1
Samabata, ora 21:00 – Bordeaux – Lyon

Din nou, o confruntare intre doua rivale traditionale, de aceasta data din Hexagon. Lyon are prima sansa in joc, dar ramane de vazut care va fi si reactia girondinilor, dupa dezastrul de la Nice, 1-6 in runda intermediara.

pandurii liga 1LIGA 1
Samabata, ora 17:00 – CSU Craiova – Pandurii
Live pe Digi, Dolce, Look

Derby-ul Olteniei nu a produs decat 3 goluri in campionatul trecut, insa a adus 4 puncte in contul Craiovei: 1-1 acasa, 1-0 in deplasare. Nu mai putin de 16 cartonase galbene acordate insa, in acest duel ce naste destule animozitati.


 

Liverpool, hotarata sa renunte la Rodgers: Daca nu e Jurgen, e Carlo!


 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu