Bundesliga: Bayer Leverkusen – TSG Hoffenheim! Gazdele pleaca cu prima sansa!

Leverkusen atletico madrid holidaycheck deSambata incepand cu ora 16.30, pe BayArena din Leverkusen se intalnesc in cadrul etapei cu numarul 1 din noul sezon de Bundesliga, locul 4 din stagiunea trecuta de campionat, Bayer Leverkusen, si una dintre cele mai spectaculoase echipe din primul esalon german, TSG Hoffenheim.

Bundesliga : Bayer Leverkusen – TSG Hoffenheim ….

Parcursul bun din sezonul trecut, dar mai ales cel din meciurile disputate in fata propriilor fani, i-au adus lui Bayer un binemeritat loc 4, si o calificare in play – off – ul Champions League, acolo unde baietii antrenati R. Schmidt vor da peste formatia romanului R. Stefan, Lazio Roma. Dupa finalul stagiunii trecute, Bayer Leverkusen si-a pregatit noul sezon competitional, atat cel din UCL, cat si cel din Bundesliga cu 6 partide amicale, din care a iesit invingatoare, surprinzator, doar in 2 dintre acestea. Daca infrangerea cu Basel , nu o putem cataloga drept ca fiind o mare surpriza, avand in vedere lotul elvetienilor, cea cu Sonnenhof, formatie de Liga a 3 a germana, o trecem sigur la surprizele din meciurile amicale disputate in aceasta vara. Bayern Leverkusen a bifat si doua rezultate de egalitate in aceste meciuri de pregatire premergatoare noului sezon competitional. 1-1 a fost scorul partidelor pe care Bayer Leverkusen le-a disputat cu Salzburg, campioana Austriei, si cu Viktoria Koln, formatie venita tot din al treilea esalon, ca si Sonnenhof. Chiar daca in partidele amicale, jocul “aspirinelor” nu a stralucit, motivele de ingrijorare ale fanilor de la Bayer au fost spulberate la primul meci oficial disputat de Calhanoglu, Kiesling & co., deoarece Lotte , formatie de liga a 3 a germana a fost surclasata cu un sec 3-0 in prima mansa a DFB Pokal, de formatia de pe Bismarckstrade. Bine s-a descurcat Bayer si la capitolul sosiri, oficialii de pe BayArena reusind sa oficializeze in acesta vara transferurile lui Kyriakos Papadopoulos ( transferat definitiv de la Schalke 04 ), Admir Mehmedi ( SC Freiburg ), Andre Ramalho ( RB Salzburg ), Christoph Kramer ( revenit dupa imprumutul de la Borussia Mönchengladbach ), dar si pe cel al lui Charles Aranguiz, sosit chiar joi pe BayArena de la Internacional. La capitolul plecari, notam despartirea de Leverkusen a lui Josip Drmic pleacat la Borussia Mönchengladbach, Dominik Kohr, transferat definitiv FC Augsburg, Arkadiusz Milik, transferat definitiv la Ajax, dar si Gonzalo Castro plecat spre Borussia Dortmund. Pentru acesta disputa, Schmidt, nu-i va putea folosi pe Kraus, Jedvaj, si Toprak, toti 3 fiind accidentati.

Echipa probabila : Leno – Hilbert, Tah, K. Papadopoulos, Wendell – L. Bender, Kramer – Bellarabi, Son – Mehmedi, Kießling.

Hoffenheim a fost la un pas de o cupa europeana in sezonul precedent de Bundesliga, dar infrangerile din etapele 32 si 33, au facut ca ultimul loc de Europa sa fie ocupat de Borussia Dortmund, care a incheiat la 2 lungimi in fata baietilor antrenati de M. Gisdol. Pe pozitia a 8 a a terminat Hoffenheim sezonul trecut cu 44 de puncte, majoritatea din ele fiind stranse in fata propriilor fani. 30 de puncte au reusit baietii lui Gisdol sa stranga pe teren propriu, teren pe care au si reusit sa inscrie 31 de goluri, din totalul celor 49 inscrise de-a lungul sezonului. Consolati cu gandul ca in sezonul trecut doar ghinionul a facut ca Hoffe sa priveasca Europa League la televizor, baietii lui Gisdol au strans randurile si au avut parte numai de succes in perioada de pregatire din aceasta vara. 6 partide amicale, 4 victorii si 2 egaluri, au stat scrise in dreptul statisticii lui Hoffe dupa perioada de pregatire. Jocul bun si succesele pe banda rulanta din perioada de pregatire, nu aveau cum sa prevada dezastrul din prima etapa a DFB Pokal. La primul meci oficial disputat de Hoffenheim, Volland & co. au fost invinsi, surprinzator cu 2-0, de formatia de liga secunda 1860 Munchen, echipa care pana la ora disputei cu Hoffe din cupa, nu castigase de 4 meciuri. Hoffenheim s-a despartit in acesta vara de Anthony Modeste, plecat la FC Köln, Sejad Salihovic plecat la Guizhou Renhe, Marko Maric, imprumutat la KS Lechia Gdansk si de Tobias Weis, jucator care a ales-o pe VfL Bochum 1848. La capitolul sosiri Hoffenheim a obtinut semnaturile jucatorilor Fabian Schär de la FC Basel 1893, Jonathan Schmid de la SC Freiburg, Joelinton de la Sport Club do Recife, dar si pe cea a lui Pavel Kaderabek , pustiul minune al celor de la AS Sparta Praga. In vederea disputei de pe BayArena , Gisdol nu se va putea baza pe serviciile a jucatori, toti acestia fiind accidentati, sau nerefacuti in totalitate, dupa accidentari mai vechi. Hamad, Herdling, Junior Ponce, si Malbasic sunt cei 4 jucatori care nu pot face deplasarea la Leverkusen.

Echipa probabila : Baumann – Kaderabek, Süle, Schär, J.-S. Kim – Schwegler, Polanski – Schmid, Volland, Zuber – Uth.

Concluzii si pont ….

Nu de putine ori intalnirile celor doua s-au dovedit a fi extrem de incrancenate, dar si spectaculoase in acelasi timp, de fiecare data marcandu-se cel putin de 2 ori in partida. Doar de 3 ori in ultimii 12 ani, in partidele disputate de cele doua, s-au inscris mai putin de 2 goluri. In sezonul precedent Bayer s-a impus in ambele intalniri. A fost 1-0 in tur pe terenul lui Hoffe, si 2-0 la retur pe BayArena. Profitand de lotul mai valoros pe care il are, de suportul publicului dar si de moralul bun dat de victoria din cupa, Bayer Leverkusen pleaca usor favorita, si pana la urma credem ca poate profita de toate aceste avantaje pentru asi adjudeca prima victorie din noua stagiune de Bundesliga.

  • Bayer Leverkusen sa castige@ Cota 1.48
  • Total goluri marcate de echipa gazda – peste 1,5 goluri @ Cota 1.50

( Alyn Mirea ).


Cat mai valoreaza echipele din Liga 1: Astra + Dinamo = Steaua!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu