Cat mai valoreaza echipele din Liga 1: Astra + Dinamo = Steaua!

chipciu steauaDesi nu traverseaza un moment deloc bun si a pierdut, mai ales la finele anului 2014, un alt grup de jucatori extrem de importanti, strict financiar, Steaua ramane echipa cu cel mai valoros lot din Liga 1.

In frunte cu Varela, cota la 4 milioane de euro, drept cel mai scump jucator al momentului in Liga 1, elevii aflati sub comanda lui Radoi valoreaza in acest moment, conform cunoscutului site de specialitate transfermarkt,  29 de milioane de euro!

La acest capitol, diferenta fata de Astra Girgiu este de 9.4 milioane de euro, in timp ce lotul rivalei de moarte, Dinamo Bucuresti, costa de aproape 3 ori mai putin: 11.75 mil. euro!!  Mai mult, desi este lider la zi al clasamentului, echipa lui Rednic are, raportat aceleiasi surse, un lot mai ieftin decat al unor echipe precum FC Botosani, Viitorul sau Pandurii.

In ciuda cifrelor, pentru Steaua regresul este imens. Aceasta daca luam in calcul faptul ca, in vara anului 2013, dupa importantele performante si rezultate europene, contabilizate contra unor echipe precum Ajax sau Chelsea, Steaua ajunsese sa fie cotata la aproape 43 de milioane de euro! Ratarea participarii in grupele Ligii Campionilor, ca sa nu mai vorbim de o eliminare in play-off-ul Ligii Europa, ar reduce si mult cota de piata pentru Chipciu si compania. Tot in 2013, Astra valora dublu, iar lotul CFR-ului era estimat la peste 29. mil. euro.

28.98 mil. de euro este valoarea totala de piata a jucatorilor Steleirotariu

23.4 ani este media de varsta a jucatorilor echipei Dinamo, cea mai scazuta din Liga 1

15 stranieri are in lot ASA Tg.Mures, cei mai multi din Liga 1

183.03 milioane de euro valoreaza loturile echipelor ce alcatuiesc Liga 1


finante

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Dinamo, lider dupa etapa a 6-a: Pot cuceri “cainii” titlul? Vrem parerea ta!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu