Bundesliga – Cotele la titlu: Bayern favorita certa, Dortmund in pozitia a 2 a!

Screenshot_1Bundesliga, campionatul unde spectacolul este la el acasă, unde stadioanele sunt arhipline, si fanii sunt loiali echipelor favorite pleaca la drum cu un nou sezon, vineri. O nouă ediţie este pe cale să înceapă în weekend, astfel ca, datorita tradiției, campionii joacă in primul meci al sezonului. Bayern München primeaste vizita celor de la Hamburger SV în ceea ce pare a fi, cel mai dezechilibrat meci al etapei.

Bundesliga – Bayern Munchen : COTA LA TITLU @ 1.10

Conform bookmakerilor, campioana Bayern München are şanse mari să-şi păstreze titlul de campioană, respectiv să-l obţină pe cel cu numărul 26 din întreaga sa istorie. Cei care vor să mizeze pe acest lucru o pot face la o cotaţie de doar 1.10, teoretic şansele fiind infime pentru restul de 17 echipe din ţintarul Bundesligii.

Cu o valoare totală a lotului estimată undeva la 560 milioane de euro, bavarezii de la Bayern München au fost atracţia verii în ceea ce priveşte piaţa mercatto din campionatul intern, cheltuind mai bine de un sfert din suma totală faţă de toate celelalte cluburi din Bundesliga. Au fost transferaţi mijlocaşi precum Arturo Vidal, Douglas Costa, Joshua Kimmich, sau portarul Sven Ulreich, pentru aceşti patru jucători plătindu-se 79 milioane de euro. În schimb, la capitolul plecări, Bastian Schweinsteiger a părăsit singurul club pentru care evoluase în întreaga sa carieră, mai precis 13 sezoane, fiind transferat în pauza de vară de către cei de la Manchester United, plătindu-se, în schimb, 18 milioane de euro. Alte două plecări sunt cele a mijlocaşului Xherdan Shaqiri, jucător ce a avut o clauză de cumpărare după împrumutul la Internazionale Milano,ajuns intre timp la Stoke, si portarul Pepe Reina, spaniolul întorcându-se la SSC Napoli după doar un singur sezon petrecut în Bavaria.

Bundesliga – VFL Wolsburg : COTA LA TITLU @ 21.00

La fel ca şi în sezonul precedent, VfL Wolfsburg se ţine scai si in acest sezon de  Bayern München, clubul din Saxonia fiind creditat cu a 3 a şansă la câştigarea trofeului, dupa galben – negri lui T. Tuchel.  În ceea ce priveşte piaţa mercatto a ‘Lupilor’, aceasta a fost puţin mai sărăcăcioasă faţă de cum ne-a obişnuit în sezoanele precedente. VfL Wolfsburg s-a întărit pe fază ofensivă prin aducerea atacantului Max Kruse, unul din cei mai buni jucători din sezonul trecut ai celor de la Borussia M’gladbach. Alte două transferuri sunt cele ale mijlocaşilor Carlos Ascue, fost jucător în campionatul din Peru, respectiv Francisco Rodríguez, fratele mult mai cunoscutului Roberto Rodríguez. Suma totală cheltuită în pauza de vară se învârte undeva la maxim 15 milioane de euro, asta în condiţiile în care sezonul precedent s-a plătit dublu doar pentru aducerea lui André Schürrle.

Bundesliga – Borussia Dortmund : COTA LA TITLU @ 14.00

Formaţia care pare cea mai capabila sa opreasca hegemonia gigantului din Bavaria in acest an, in viziunea bookmaker-ilor, este Borussia Dortmund, aceştia din urmă sperând la un sezon mult mai bun odată cu venirea noului antrenor, Thomas Tuchel, ‘galben-negrii’ demonstrând atât în partidele de pregătire, cât şi în cele din Europa League, faptul că pot pune probleme bavarezilor. Borussia Dortmund, surprinzător, nu s-a despărţit de nici un jucător de bază în pauza de vară, singurele plecări fiind cele ale portarului Mitchell Langerak, a mijlocaşului Milos Jojic, si a atacantului Ciro Immobile, ultimul fiind împrumutat la Sevilla. La capitolul veniri, formaţia de pe Signal Iduna Park s-a betonat între buturi prin aducerea celui mai bun portar al sezonului precedent din Bundesliga, Roman Bürki. Un alt transfer foarte interesant este cel al mijlocaşului Gonzalo Castro, acesta părăsind clubul pentru care a evoluat nu mai puţin de zece ani consecutivi, Bayer Leverkusen.

Bundesliga – Bayer Leverkusen & B. Monchengladbach : COTA LA TITLU @ 41.00

Ocupantele locurilor trei şi patru la sfarsitul sezonului precedent sunt următoarele două echipe creditate la ocuparea podiumului, însă cu şanse mult mai mici. Cheltuind în pauza de vară o sumă aproximativ egală prin aducerea jucătorilor, mai exact 24 milioane de euro, Bayer Leverkusen şi Borussia Mönchengladbach se luptă cot la cot, conform bookmakerilor, pentru ultimul loc ce duce în UEFA Champions League. ’Aspirinele’ au pierdut doi din cei mai importanţi jucători din lot în pauza de vară, Josip Drmic şi Gonzalo Castro, însă tehnicianul Roger Schmidt speră să-şi păstreze statutul prin inregimentarea lui Admir Mehmedi, Jonathan Tah sau Kyriakos Papadopoulos, ultimul fiind cumpărat printr-o clauza ce a ţinut de împrumutul acestuia în sezonul trecut. În ceea ce privesc ‘Zebrele’, aşa cum este poreclit clubul din Mönchengladbach, acestia speră la o performantă şi mai notabilă faţă de ce au reuşit până în momentul de faţă, astfel cheltuindu-se în pauza de vară o sumă destul de mare pentru Bundesliga, dar şi pentru clubul în sine, aşa cum nu ne-a obişnuit în anii precedenţi. După plecarea lui Max Kruse, respectiv a lui Amin Younes, Borussia a reuşit aducerea căpitanului de la Hannover 96, Lars Stindl, a tânărului Nico Elvedi, respectiv a atacantului Josip Drmic. Un alt jucător cumpărat în pauza de vară este Thorgan Hazard, pentru acesta din urmă plătindu-se o clauza de 8 milioane de euro clubului londonez Chelsea.

( Andrei Cioineag – SUD )

Cotele pentru castigarea titlului in Bundesliga, dar si pentru o clasare in primele 3 ( Cote de la Unibet.com )

Screenshot_1

Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu