Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!

bundesliga sound-provider blogspot comDupa intrecerile din Franta si Anglia, iata ca a venit si randul Germaniei sa de-a drumul intrecerii fotbalistice de prima liga. Noul sezon din Bundesliga va incepe vineri cu disputa dintre campioana en-titre Bayern Munchen si formatia care nu a retrogradat niciodata in Zweite Bundesliga, Hamburger SV. Partida va avea loc pe Allianz – Arena, cu incepere de la ora 21.30, si va fi putea urmarita pe Eurosport 2.

Bundesliga : Bayern Munchen – Hamburger SV, vineri – ora 21.30 

Campiona en-titre din Bundesliga incepe noul sezon in fata propriilor fani, intalnind o formatie a Hamburgului care a evitat din nou retrogradarea in Zweite Bundesliga, datorita unui baraj, castigat in fata locului 3 sezonul trecut in liga a doua germana, Karlsruher. Chiar daca a pierdut Supercupa Germaniei in fata Wolfsburg-ului, iar jocul lor nu a multumit , Bayern se anunta si in acest an ca fiind principala favorita la castigarea titlului in Bundesliga, in timp ce Hamburg, ramasa si fara Van der Vaart, va incerca sa nu mai treaca si in acest sezon prin  furcile caudine ale unui baraj de ramanere in prima liga germana.

Meciurile de sambata ….

Bundesliga : Augsburg – Hertha Berlin, sambata – ora 16.30

Pe locul 5 sezonul trecut in Bundesliga, Augburg vrea sa-si inbunatateasca sezonul acesta performanta de anul trecut. Primul pas spre acest obiectiv va trebui facut sambata, cand ar trebui sa iasa victoriosi din confruntarea cu Hertha, o echipa incomoda, fapt demonstrat pe tot parcursul sezonului trecut.

Bundesliga : Werder Bremen – Schalke, sambata – ora 16.30

Pe Weserstadion din Bremen, sambata incepand cu ora 16.30, gazdele de la Werder Bremen vor sa inceapa noul sezon cu o victorie in fata celor de la Schalke 04, remodelata din radacini. Cu un antrenor nou si cateva achizitii efectuate in aceasta vara, Schalke 04 are ca obiectiv un loc de Champions League la sfarsitului sezonului 2015/2016. De partea cealalta Werder Bremen vrea sa-si depaseasca in acest sezon performanta din sezonul trecut, cand au terminat doar pe pozitia a 10-a.

Bundesliga : Darmstadt – Hannover 96, sambata – ora 16.30

Nou promovata Darmstadt incepe noul sezon pe teren propriu in fata uneia dintre cele mai spectaculoase echipe din sezonul trecut al Bundesligii. Parcursul bun din jocurile amicale disputate in aceasta vara de Darmstadt, printre care si o victorie cu Betis Sevilla, este asteptat de fani sa se concretizeze intr-o victorie, in prima etapa impotriva unei echipe a Hannovrei, care nu de putine ori a aratat lacune in compartimentul defensiv in sezonul precedent.

Bundesliga : Bayer Leverkusen – Hoffenheim, sambata – ora 16.30

Pe pozitia a 4-a sezonul trecut, Bayer Leverkusen ameninta top 3 din Bundesliga in acest sezon, chiar daca la capitolul sosiri, oficialii de pe BayArena nu au punctat serios. Adversarul din prima etapa, formatie de temut in sezonul precedent, vine pe BayArena dupa infrangerea surprinzatoare de saptamana trecuta din DFB Pokal, 0-2 in fata echipei de Zweite Bundesliga, 1860 Munchen.

Bundesliga : Mainz – Ingolstadt, sambata – ora 16.30

Doar pe pozitia a 11 a a terminat Mainz in stagiunea trecuta, asta dupa ce l-a un moment dat ocupa o binemeritata pozitie de cupe europene, datorita jocului bun aratat pana spre sfarsitul campionatului. Au fost de ajuns 4 etape fara succes, si Mainz a iesit definitiv din lupta pentru Europa, cu mari sanse de retrogradare, daca mai erau de disputat cateva etape din sezon. Prin cele cateva trasferuri, unele chiar foarte bune, Mainz-ul este decisa sa atace un loc de Europa in acest sezon. Primul obstacol, Ingolstadt, nou promovata din Zweite, sambata incepand cu ora 16.30.

Bundesliga : Borussia Dortmund – Borussia Monchengladbach, sambata – ora 19.30

Duelul Borussii-lor se joaca inca din prima etapa. Pe Signal Iduna Park vine Monchengladbach – ul cu cateva achizitii bune realizate in aceasta vara,cu un moral bun dupa parcursul bun din amicale, dar si cu gandul ca in etapa a 28 a sezonului trecut le-a administrat un sec 3-1 galben-negrilor, antrenati pe vremea aceea de J.Klopp. De partea celalta Dortmund cu T.Tuchel la timona incepand cu acest sezon, dar si cu Burki, Gonzalo Castro si Leitner inregimentati in acesta vara, ameninta serios dominatia marelui Bayern din ultimii ani. Parcursul bun din amicalele disputate in acesta pauza competitionala, dar si secul 6-0 administrat in Europa League, nefericitilor austrieci de la Wolsberger in dubla mansa, stau marturie faptului ca in acest sezon galben-negri sunt hotarati sa opreasca dominatia gigantului din Bavaria.

Meciurile de duminica ….

Bundesliga : VFL Wolsburg – Eintracht Frankfurt, duminica – ora 16.30

Vicecampioana sezonului trecut in Bundesliga, incepe noua stagiune pe teren propriu in fata locului 9 de la sfarsitul sezonului trecut, Eintracht Frankfurt. Cu lotul din stagiunea precedenta pastrat in proportie de 100% si imbunatatit cu Max Kruse de la Gladbach, lupii se anunta ca fiind principala amenintare pentru Bayern si in acest sezon. De partea cealalta Frankfurt-ul incearca in acest sezon sa-si mentina pozitia de anul trecut in primul rand, dar va incerca cu siguranta un loc mai bun in acesta stagiune daca va fi posibil, avand in vedere ca jucatorii veniti in acesta vara, sunt mai degraba doar pentru a completa lotul, niciun nume cu greutate nealaturandu-se echipei de pe Mörfelder Landstrade.

Bundesliga : VFB Stuttgart – FC Koln, duminica – ora 18.30

Greu in sezonul trecut pentru formatia lui Alex Maxim. Salvati in-extrem-is de la retrogradare in ultima etapa, Stuttgart e hotarata sa nu mai treca prin aceleasi chinuri si in acest sezon si a adus o serie de jucatori care ar putea-o ajuta sa aiba un sezon linistit dupa precedentele doua sezoane in care au tremurat serios pentru ramanerea in prima divizie. De partea cealalta tapii din Koln, chiar daca s-au despartit de Anthony Modeste, plecat la Hoffe, sunt hotarati sa faca un sezon multumitor pentru fanii de pe RheinEnergieStadion. Locul 12 din sezonul trecut cu siguranta poate fi pastrat si in acest sezon, daca nu inbunatit, datorita celor catorva transferuri bunicele facute de tapi.

( Alyn Mirea ).



Bundesliga 2015/2016 : Vezi transferurile efectuate de fiecare echipa in parte !!


Ungaria – Romania: 3 saptamani pana la duelul de la Budapesta! Primele cote!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu