Bundesliga: Pariuri 1X2 & NetBet va pregatesc de runda cu numarul 11!

Bundesliga: Pariuri 1X2 & NetBet va pregatesc de runda cu numarul 11!

S-a tras cortina peste saisprezecimile DFB Pokal, s-au definitivat echipele calificate in optimi iar noi ne intoarcem la treaba. Bundesliga isi reintra in drepturi si incepe etapa a 11-a, sub atentia redactorilor Pariuri1x2 si a bookmakerilor NetBet.


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Screenshot_1

Balul va fi deschis vineri, atunci cand in uvertura etapei cu numarul 11, Bayern Munchen va intalni pe Commerzbank-Arena din Frankfurt echipa locala Eintracht, intr-un meci ce ar trebui sa fie o buna repetitiecu public pentru bavarezi inainte de meciul din UCL de miercuri impotriva „tunarilor” de la Arsenal Londra.

Dupa ce a pierdut in decurs de numai 3 zile ambele intalniri cu Borussia Monchengladbach, in campionat runda precedenta si in DFB Pokal miercuri, Schalke 04 va incerca reconcilierea cu fanii, sambata in partida pe care o vor disputa pe Veltins Arena impotriva nou promovatei Ingolstadt. Tot sambata, Augsburg va incerc sa scape de povara ultimului loc printr-o victorie pe teren propriu impotriva celor de Mainz, in timp ce Werder Bremen va incerca sa puna punct meciurlor cu goluri multe realizate de Borussia Dortmund in ultimul timp, pe teren propriu incepand cu ora 16.30.

„Tapii” din Koln intalnesc pe teren propriu incepand cu aceeasi ora 16.30 penultima clasata Hoffenheim, in timp ce Hertha Berlin va incerca sa opreasca parcursul bun al celor de la Monchengladbach printr-o victorie pe stadionul olimpic din Berlin.

De la ora 19.30 in derby-ul etapei, pe Wolkswagen Arena, VFL Wolfsburg, proaspat eliminata de Bayern Munchen din DFB Pokal are un meci mai mult decat dificil cu echipa care a demolat Viktoria Koln in saiprezecimile DFB Pokal, Bayer Leverkusen.

In prima partida a zilei de duminica, Stuttgart-ul lui Alex Maxim  a pus gand rau nou promovatei Darmstadt, si vrea sa-i aplice acesteia corectia care ar ajuta formatia din Stuttgart sa urce cel putin 2 pozitii in clasamentul Bundesligii.

In epilogul rundei cu numarul 11 din Bundesliga, Volksparkstadion va fi gazda intalnirii dintre Hamburger SV si Hannover 96. Hamburger SV pare deocamdata linistita pe pozitia a 10 a clasamentului, insa Hannover pare intr-o usoara revenire de forma si in cel mai scurt timp va ameninta pozitia ocupata in acest moment de trupa lui Labbadia.

Screenshot_1


Steaua pe primul loc in Liga 1: Vezi la ce capitol “ros-albastrii” sunt deja lideri!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu