Bundesliga: Pariuri 1X2 te pregateste de runda cu numarul 3!

Bundesliga isi programeaza in weekend-ul ce sta sa vina etapa cu numarul 3. Balul va fi deschis pe Wolkswagen Arena de vicecampioana sezonului trecut, Wolsburg, care va da piept cu Schalke 04, intr-o partida ce va fi transmisa in direct de catre Eurosport 2.

Bundesliga : VFL Wolsburg – Schalke 04, vineri – ora 21.30 ( Eurosport 2 ) ….

Dupa egalul de la Koln de saptamana trecuta, Wolsburg tinteste a doua victorie din stagiune, dupa cea din prima etapa in fata celor de la Frankfurt, impotriva unui Schalke care a inceput nemaipomenit de bine acest nou sezon, chiar daca in etapa trecuta a remizat la 1, contra nou promovatei Darmstadt. Vom vedea insa, cat de bine se va descurca vicecampioana, ramasa chiar in aceste zile fara vedeta sa, Kevin deBruyne, plecat la Man. City pentru 80 milioane de euro.

Bundesliga : Augsburg – Ingolstadt, sambata – ora 16.30 ….

Dupa un inceput de campionat nu tocmai multumitor, „verzii” din Augsburg incearca revinimentul pe teren propriu in fata nou promovatei Ingolstadt, echipa care dupa surpriza din prima etapa, atunci cand au castigat pe terenul Mainz-ului, au fost demolati de Borussia Dortmund cu un sec 4-0, etapa trecuta pe propriul teren.

Bundesliga : Darmstadt – Hoffenheim, sambata – ora 16.30 ….

Hoffenheim nu se regaseste in acest inceput de sezon. 3 infrangeri in primele 3 meciuri oficiale din acest sezon, una in DFB Pokal, si norii negri deja s-au strans deasupra echipei antrenate de M.Gisdol. In runda cu numarul 3, Hoffe se deplaseaza la nou promovata Darmstadt, echipa care a reusit sa iasa cu fruntea sus din confruntarile din primele 2 etape cu Hannover ( 2-2 ) si Schalke ( 1-1 ).

Bundesliga : FC.Koln – Hamburger SV, sambata – ora 16.30 ( Eurosport 2 ) ….

Un start bun de sezon au avut si „tapii” din Koln. Dupa victoria din prima etapa de pe terenul formatiei lui Alex Maxim, baietii antrenati de P. Stoeger, au reusit sa tina piept si vicevampioanei sezonului trecut, Wolsburg, etapa trecuta, in egalul 1-1 de pe teren propriu. De aceasta data, Koln-ul va primi vizita formatiei care dupa ce a pacalit retrogradarea in-extrem-is 2 ani la rand, anunta un parcurs mult mai bun in acest sezon. Infrangerea din prima etapa, 0-5 la Munchen, nu anunta acest lucru, dar baietii lui Labbadia au strans randurile, si etapa trecuta au reusit sa treaca de Stuttgart cu 3-2, iar meciul de sambata se anunta ca fiind unul extrem de interesant.

Bundesliga : Mainz – Hannover 96, sambata – ora 16.30 ( DolceSport 3 ) ….

Cu un lot schimbat din temelii in aceasta pauza competitionala, Mainz-ul a inceput cu o infrangere aceasta noua stagiune de Bundesliga. Infrangerea cu 0-1 in fata nou promovatei Ingolstadt in prima etapa, incepuse sa puna semne de intrebare in randul suporterilor, care se intrebau daca aceasta schimbare majora de lot a fost de bun augur !? Se pare ca a fost de bun augur, deodata ce Mainz-ul nu a stat la discutii in etapa a doua cu Gladbach-ul, invingand-o pe acesta chiar pe arena proprie cu 2-1. Sambata, baietii antrenati de M. Schmidt, vor primi vizita Hannovrei. Hannover, care din cate se pare a resimtit din plin plecarile din aceasta vara de la echipa, mai ales ale lui Schmidt si Joselu, dovada stand inceputul slab de sezon pe care il are. Doar 2-2 in prima etapa la Darmstadt, si infrangere in etapa precedenta, 0-1, acasa cu Leverkusen.

Bundesliga : VFB Stuttgart – FSV Frankfurt, sambata – ora 16.30 ( DolceSport 2 )….

Dupa ce s-a salvat in-extrem-is de la retrogradarea in Zweite Bundesliga in sezonul trecut, chiar in ultima etapa, Stuttgart-ul  pare ca nu-si gaseste cadenta nici in acest inceput de sezon. Infrangeri in primele 2 etape, 6 goluri primite, doat 3 marcate, iar scaunul nou investitului Zorniger, pare ca se clatina din ce mai tare. Singura consolare pentru trupa lui Maxim, poate veni din faptul ca nici adversara de sambata nu are un inceput foarte bun. FSV a pierdut in prima etapa 1-2 pe terenul vicecampioanei, si a terminat doar la egalitate 1-1 disputa din etapa a 2 a cu Augsburg, pe teren propriu.

Bundesliga : Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, ora 19.30 ( Eurosport 2 ) ….

In derby-ul zilei de sambata din Bundesliga, campioana Bayern intalneste pe teren propriu, Bayern Leverkusen, echipa care vine pe Allianz-Arena cu un moral de fier, dupa ce miercuri a reusit calificarea in grupele UCL, invingand la scor de neprezentare ( 3-0 ), Lazio Roma, pe BayArena.

Bundesliga : Borussia Dortmund – Hertha Berlin, duminica – ora 16.30 ( Eurosport 2 ) ….

Nemaipomenit de bine se descurca noua Borussie, propusa de Thomas Tuchel. Liderul actual al Bundesligii a castigat tot de la inceputul campionatului. 2 victorii identice cu 4-0 in primele 2 etape din Bundesliga, plus o victorie cu 2-0 in prima mansa a DFB Pokal, contra formatiei de liga a 3 a, Chemnitzer. In runda cu numarul 3, pe Signal Iduna Park va veni in vizita Hertha Berlin, formatiei care pare sa-i prieasca si in acest an comenzile date de pe marginea terenului de ungurul Pal Dardai. Victorie cu 2-0 in DFB Pokal contra celor de la Bielefeld, urmata de o victorie in prima etapa la Augsburg, si egal etapa trecuta acasa cu Bremen.

Bundesliga : Werder Bremen – Borussia Monchengladbach, duminica – ora 18.30 ( Eurosport 2 ) ….

Fata in fata se vor afla duminica, in epilogul rundei cu numarul 3 din Bundesliga, doua echipe care nu au cunoscut gustul victoriei in noul sezon. Daca Werder Bremen, dupa infrangerea din prima etapa de la Leverkusen, a reusit sa smulga un egal pe teren propriu contra Herthei Berlin, Gladbach are, poate, unul dintre cele mai slabe inceputuri de sezon. Infrangere cu 0-4 in prima etapa la Dortmund, urmata apoi de o noua infrangere , de aceasta data cu 1-2 etapa trecuta acasa cu Mainz, meci in care baietii lui Favre, erau cotati ca fiind favoriti certi.

Sursa foto : www.start-app.es

( Alyn Mirea ).


Primera Divsion: Avancronica etapei a 2-a


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu