Bundesliga: Pariuri 1X2 te pregateste de runda cu numarul 4!

Dupa pauza prilejuita de jocul echipelor nationale in preliminariile pentru europeanul de anul viitor din Franta, Bundesliga isi reincepe spectacolul fotbalistic, vineri de la ora 21.30, cu prologul Borussia Monchengladbach – Hamburger SV.

Bundesliga : Borussia Monchengladbach – Hamburger SV, vineri – ora 21.30 ( Eurosport 2 ) ….

In prologul etapei cu numarul 4 din acest sezon, Gladbach este in cautarea primului succes stagional, in fata unui Hamburg care spera sa nu mai treaca ca si in sezoanele precedente prin focurile luptei la retrogradaare. Partida va incepe de la ora 21.30, si va fi transmisa in direct de catre Eurosport 2.

Bundesliga : Bayern Munchen – Augsburg, sambata – ora 16.30 ( Eurosport 2 ) ….

Inainte de startul grupelor din noul sezon de Champions League, campioana en-titre, joaca pe teren propriu, intr-o ultima repetitie inainte de luptele dure din cea mai importanta competitie a batranului continent, cu verzii de la Augsburg. Cu doar un egal si 2 infrangeri in acest inceput de sezon de Bundesliga, viitorul pare sumbru pentru echipa antrenata de Weinzierl, iar un eventual succes pe Allianz – Arena, credem ca nici nu poate fi luat in calcul de catre Bobadilla & co.

Bundesliga : Hannover 96 – Borussia Dortmund, sambata – ora 16.30  ( Dolcesport 3 ) ….

Noua Borussie propusa de T. Tuchel place. Jocul se leaga, iar hegemonia Bayern-ului pare a fi pusa serios in pericol in acest sezon de catre Reus & co. Liderul actual al Bundesligii, urmareste a 4 a victorie consecutiva din sezon pe terenul unei Hannover, care nu se regaseste in acest inceput de sezon.

Bundesliga : Hertha Berlin – VFB Stuttgart, sambata – ora 16.30 ( Dolcesport 4 )  ….

Dupa un inceput bun de campionat, in care au reusit sa lege o victorie in prima etapa, de un egal in cea de-a doua, baietii lui Pal Dardai, au pierdut fara drept de apel, 3-1, in cea de-a treia etapa, in  fata Borussiei Dortmund. In runda cu numarul 4, echipa din capitala Germaniei are de infruntat o trupa cu moralul la pamant. Fara victorie in primele 3 etape, si cu cea mai slaba aparare de pana acum ( 10 goluri primite ), Stuttgart-ului lui Maxim, spera la reviniment, chiar pe stadionul olimpic din Berlin.

Bundesliga : Ingolstadt – Wolsburg, sambata – ora 16.30 ….

Cea mai buna repetitie pentru lupi, inainte de startul grupelor Champions League, ar trebui sa fie pe terenul nou – promovatei Ingolstadt. Insa cu 2 victorii din 3 posibile pana acum in Bundesliga, nou-promovata, cu siguranta se anunta ca fiind o nuca tare pentru vice-campioana sezonului trecut.

Bundesliga : Leverkusen – Darmstadt, sambata – ora 16.30 ….

Dupa un inceput bun de sezon, timp in care a reusit sa castige de 2 ori in primele 2 etape, Leverkusen a fost nevoita sa se recunoasca invinsa, etapa trecuta pe Allianz – Arena, scor 3-0. In aceasta etapa pe BayArena, farmacistii sunt hotarati sa stopeze seria de invincibilitate a nou promovatei Darmstadt, echipa care a reusit 3 rezultate de egalitate, in primele 3 etape ale noului sezon.

Bundesliga : Frankfurt – Koln, sambata – ora 19.30 ( Eurosport 2 ) ….

In ultimul meci al zilei de sambata, la Frankfurt, echipa din localitate intalneste un Koln cu un inceput de sezon nemaipomenit de bun. Cu 2 victorii si un egal in primele 3 etape ale noului sezon, Koln-ul ocupa o binemeritata pozitie a 4 a, in timp ce gazdele de sambata, sunt pe 8, datorita celor 4 puncte adunate pana in momentul de fata.

Bundesliga : Hoffenheim – Werder Bremen, duminica – ora 16.30 ( Eurosport 2 ) ….

In penultimul meci al rundei cu numarul 4, Hoffenheim intalneste pe teren propriu Werder Bremen. Aflata in fata, poate, a unuia dntre cele mai slabe inceputuri de sezon din ultimii ani, fara nici o victorie in primele 3 etape, Hoffe incearca sa obtina toate cele 3 puncte, impotriva unui Werder care, dupa un inceput ezitant de sezon ( infrangere in prima etapa 0-3 cu Schalke ), si-a revenit, reusind sa stranga 4 puncte din urmatoarele 2 confruntari.

Bundesliga : Schalke 04 – Mainz, duminica – ora 18.30 ( Eurosport 2 )  ….

In epilogulu etapei cu numarul 4, Veltins Arena va fi gazda disputei dintre Schalke si Mainz. Cu un antrenor nou la carma echipei, Schalke a inceput ca din tun noul sezon de Bundesliga. Victoria din prima etapa, 3-0 la Bremen, o anuntau pe Schalke, ca fiind, drept una dintre echipele care vor avea un cuvant de spus in acest nou sezon. A venit insa egalul cu nou promovata Darmstadt ( 1-1 ) in etapa a doua, si infrangerea de etapa trecuta 0-3 la Wolsburg, si fanii albastrilor au inceput sa-si puna cateva semne de intrebare, in cea ce priveste conducerea tehnica. De partea cealalta, Mainz cu un lot schimbat din temelii in aceasta vara, a avut un inceput ezitant de sezon. Infrangere in prima etapa cu Ingolstadt, si toata lumea o vedea pe Mainz ca fiind una din principalele candidate la retrogradare in acest sezon. Mainz a castigat urmatoarele 2 runde, dand astfel peste nas contestatarilor, iar duminica cu siguranta nu se va preda usor pe Veltins Arena.

( Alyn Mirea ).


Etapa 27 din Veikkausliiga sub lupa pariuri1x2!


Te introducem in atmosfera weekendului fotbalistic european: Vezi ce derby-uri se disputa!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu