Bute vs Di Luisa: Prefatam lupta! Romanul, favorit cert la pariuri!

Pugilistul Lucian Bute va reveni in ring dupa o pauza de un an si jumatate, intr-o partida pe care o va disputa sambata, la Bell Center (Montreal), impotriva italianului Andrea Di Luisa.

Cu o echipa noua si cu un manager nou, Lucian vrea sa redevina campion mondial la 35 de ani.

Lucian-Bute-66447

Dupa infrangerea din ianuarie 2014, in fata lui Jean Pascal, pentru galatean au urmat numai ghinioane, accidentari si anulari de meciuri. Desi s-a antrenat o perioada cu Freddie Roach, Lucian a renuntat la colaborarea cu acesta dupa o accidentare ce i-a intarziat revenirea, nemultumit fiind si de faptul ca ar fi trebuit sa continue pregatirea in Los Angeles, departe de casa si familie.

Acum este manageriat de Al Haymon, unul din cei mai importanti manageri din boxul mondial. Al Haymon colaboreaza printre altii si cu celebrul Floyd Mayweather Jr.

Simtindu-se extraordinar si fara probleme de sanatate, romanul isi doreste sa devina dublu campion mondial la supermijlocie si spera sa aiba sansa de a unifica titlurile.

Primul pas: italianul Andrea Di Luisa. In varsta de 33 de ani, acesta a obtinut 17 victorii in 19 partide, 13 victorii find obtinute inainte de limita. Di Luisa a boxat ultima data in decembrie 2014, cand a castigat titlul european la supermijlocie, invingandu-l pe Roberto Cocco.

Confruntarea celor doi este programata pe durata a zece runde.

Partida va putea fi urmarita duminica dimineata, in jurul orei 05:00, pe TVR 1 si va fi singura partida transmisa din gala.

Cote Lucian Bute 1.04 – Di Luisa 11.00

(Freddy K.)


 

Halep si Tecau continua aventura canadiana!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu