Halep si Tecau continua aventura canadiana!

Australian Open Halep tecauSimona Halep a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Toronto, dupa ce a invins-o pe germanca Angelique Kerber, in trei seturi (6-3, 5-7, 6-4), intr-o partida in care au fost 15 breakuri!

Sustinuta de public, Simona a reusit astfel sa puna capat seriei de sapte victorii consecutive a germancei. A.Kerber a castigat saptamana trecuta turneul de la Stanford.
Cu toate ca serviciul nu a mai functionat la fel de bine ca in prima partida, Simona a facut un excelent joc de retur, luptand pana la capat pentru fiecare punct. Partida a incheiat-o in stil de mare campioana, cu un as.
In turul urmator o va intalni pe detinatoarea trofeului, A.Radwanska, care a avut de asemenea nevoie de trei seturi pentru a trece de A.Cornet.
Desi Radwanska conduce cu 4-3 la intalniri directe, Halep a castigat trei din ultimele patru intalniri. De remarcat si parcursul mult mai slab al polonezei pe hard (12-7), fata de cel al Simonei, ajuns acum la (26-2).

Calificare si pentru dublul Roger/Tecau!

Tot ieri, H.Tecau alaturi de partenerul sau Roger J-J, a reusit sa treaca in doua seturi (7-6, 6-3) de cuplul Fognini/Robredo. Astazi, de la ora 21:30, perechea romano/olandeza va avea o partida mai dificila impotriva lui Peya/Soares, cei care i-au invins anul trecut de doua ori, o data tot in Canada, la Toronto.

Pe tabloul de dublu feminin, vor evolua de la ora 20:00, Irina Begu si Raluca Olaru. Adversare le va fi cuplul Garcia/Srebotnik. Desi pornesc cu sansa a doua, Begu/Olaru pot produce o noua surpriza, asa cum a produs turul anterior cand au trecut de Muguruza/Suarez.

(Freddy K.)


 

FC Botosani, fara punct castigat in meciurile cu Petrolul!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu