Caen – Toulouse: Performerele rundei 1, faţa în faţă!

ligue 1-logo caen bordeaux toulouse sursa worldsoccertalkcomAmbele echipe au plecat cu dreptul in noua stagiune. S-au impus, dar ce conteaza la fel de mult este maniera in care au facut-o si trupele contra carora au bifat primele succese. Caen a castigat cu 1-0 la Marseille, rezultat ce a provocat demisia lui Bielsa de la carma gazdelor, in timp ce Toulouse a invins-o pe puternica St.Etienne cu 2-1, dupa ce a fost condusa cu 1-0.

Caen – Toulouse, ora 21:00

Avem toate premizele ca in confuntarea programata diseara, de la ora 21:00, pe arena „Michel d”Ornano” sa asistam la spectacol. La treaba vor fi doua formatii pentru care moralul joaca un rol esential. Iar rezultatele de acum o saptamana, le asigura intreg tonusul pozitiv de care au nevoie. De asemenea, in conditiile in care nu se afla printre trupele cu pretentii ale stagiunii, facand mai degraba parte din grupul echipelor ce vor lupta pentru evitarea Ligue 2, Caen si Toulouse incep calculele in ceea ce priveste tintele acestui campionat, inca din primele runde. Gazdele au prima sansa, prin prisma terenului propriu, acolo unde a obtinut rezultate interesante in campionatul trecut, dar Toulouse face aceasta deplsare, setata pe castigarea a cel putin unui punct.

Echipele probabile

Cu tot lotul apt, antrenorul Patrice Garande nu va face schimbări importante in echipa care s+a impus la Marseille. în primele 11 de start după rezultatul pozitiv de pe Velodrome.
LaToulouse se aşteaptă cateva mutări, după cartonaşul roşu primit de A.Pesic. Sunt si o serie de accidentari in lotul oaspetilor, Aguilar,Veskovac şi Sirieix. 

Caen(4-3-3): Vercoutre – Imorou, Silva,Yahia,Appiah – Feret, Adeoti, Delaplace – Bessat,Delort,Nangis.

Toulouse(4-3-2-1): Goicoechea – Tisserand, Kana Biyik, Spajic, Matheus – Akpa Akpro, Bodiger, Doumbia – Yedder, Trejo – Braitwaite.


Statistici :

– Toulouse a pierdut 9 din ultimele 10 partide în deplasare din Ligue 1
– 9 din 10 meciuri sau soldat sub 3 goluri marcate în meci
– în ultimele 5 partide al „les violets” sau marcat peste 2.5goluri
– Caen este neinvinsă în ultimele 5 partide din Ligue 1.

Pont:Ambele marcheaza @ 1.80
De încercat : marchează Braithwaite

(foto: sursa worldsoccertalkcom)


 

Steaua – ASA Targu Mures: Sete de revansa pentru “ros-albastrii”


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu