Steaua – ASA Targu Mures: Sete de revansa pentru „ros-albastrii”

steaua dinamo pandurii arena nationala sursa foto www.economica.netCel mai interesant meci al etapei se joaca astazi, pe National Arena, unde de la ora 21:oo, Steaua va intalnii cosmarul sezonului trecut, ASA Targu Mures, castigatoarea ultimelor 3 dueluri directe. Partida va fi transmisa de Digi, Dolce, Look Tv si Antena 1, si va fi arbitrata de Radu Petrescu.

Dupa startul complet nereusit de sezon, elevii lui Mirel Radoi sunt dornici sa arate ca impresia proasta lasata in ultimul timp a fost doar una de moment, si va incerca in aceasta seara sa isi ia revansa in fata lui ASA dupa partidele din sezonul trecut, cand muresenii au luat Stelei toate punctele din meciurile directe. Deasemenea, Steaua va cauta in acesta seara sa isi faca un moral bun pentru duelul de joi seara cu Rosenborg, din preliminariile Europa League. Desi inaintea duelurilor jucate in UCL, Mirel Radoi obisnuia sa isi odihneasca majoritatea titularilor, pentru partida Cu ASA se pare ca nu va menaja niciun jucator, considerand vitale in acest moment cele 3 puncte, Steaua ajungand dupa infrangerea de la Giurgiu pe locul 6 in campionat. Din cate se pare Nicusor Stanciu este complet refacut, si este foarte probabil sa fie introdus pe teren astazi, chiar si pentru cateva minute. Va lipsi in schimb fundasul dreapta Alcenat, din cauza unei accidentari, locul sau urmand a fi luat cel mai probabil de Paul Papp.

Steaua echipa probabila: Cojocaru – Papp, Varela, Tosca, Guilherme – Breeveld, Muniru – A. Chipciu, Hamroun, A. Popa – Tade.

Dupa eliminarea din Europa League din dubla cu St Etienne, forma echipei antrenata de Vasile Miriuta a luat o usoara panta descendent,targ-mureseni pierzand la Ovidiu in fata pustilor antrenati de Hagi, iar in ultima partida disputata pe propriul teren au fost tinuti in sah de nou-promovata ACS Poli Timisoara. Se pare ca plecarile in masa a unor jucatori ca Ianis Zicu, Dacian Varga, Claudiu Bumba, Dorin Goga, Claudiu Voiculet, Patrice Feusi, Marius Constantin, Laszlo Sepsi sau Ioan Hora, incep sa se simta la o echipa care se confrunta in continuare cu mari probleme financiare. Totusi, ardelenii au reusit sa invinga Steaua in acest sezon, aducand trofeul Supercupei pentru prima data in vitrina clubului. Vasile Miriuta nu se va putea baza in aceasta partida pe serviciile olandezului Kortzog, accidentat.

ASA Tg Mures echipa probabila: Stancioiu – Golanski, Gonzalez, Bejan, Balic – Gorobsov (N’Doye), Muresan – L. Pedro, P. Brandan, Jazvic – M. Axente.

Ne asteapta o partida echilibrata, in care e de asteptat ca Steaua sa fie motivata, si cea care va dicta ritmul, in timp ce ASA va incerca sa joace cat mai sigur in aparare, multumindu-se si cu un punct de pe Arena Nationala. In acest sezon, Steaua nu a stralucit in atac, iar astazi va intalnii cea mai buna aparare din Liga 1, ceea ce ar putea duce la o partida lipsita de spectaculozitate, cum au fost si ultimele dueluri directe dintre cele doua

Pont: Steaua castiga, sub 2,5 goluri

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Derby la varf in Croatia, Dinamo Zagreb – RNK Split

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ACS Poli Timisoara-CS U Craiova: Sub semnul echilibrului

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu