Campioana Elvetiei se deplaseaza astazi la Luzern

luzern_fcb Campioana Elvetiei se deplaseaza astazi la Luzern intr-o partida din runda a 4-a programata pentru ora 21:00. Basel a pornit ca din pusca si acest sezon si este singura dintre cele 10 echipe care a reusit sa bifeze 3 victorii in primele 3 etape acumuland punctaj maxim.

Nici gazdele de astazi nu au pornit foarte rau, au 5 puncte dupa primele 3 jocuri si sunt neinvinse, bifand o victorie si 2 rezultate de egalitate. Interesanta este si statistica meciurilor directe, in ultimele 7 jocuri h2h consemnandu-se 6 victorii pentru Basel, una pe Luzern si nicio remiza.

Prin prisma valorii jucatorilor, Basel ar trebui sa se impuna in aceasta deplasare, iar cota oferita de bookmakeri este mai mult decat tentanta.

Recomandare: Cota de 2.30 pe victoria echipei vizitatoare oferita de specialisti este prea buna pentru a nu fi fructificata, asadar recomandam acest pariu totusi pe unitati putine intrucat este abia inceputul campionatului si tinand cont de faptul ca pe Basel o asteapta si play-off-ul Champions League, va indemnam la prudenta.

Juventus-Lazio Roma: Supercupa Italiei!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu