ANALIZA CM 2018: Clasamentul, programul si cotele meciurilor grupei B

Dupa o pauza de mai bine de patru luni de zile, preliminariile Campionatului Mondial din 2018 isi fac din nou aparitia, anuntand o etapa a cincea incendiara care ar putea lamuri situatia in sanul nationalelor cu sanse medii de calificare, inclusiv cea a Romaniei.


Se decide soarta maghiarilor

Dupa o campanie mai mult decat reusita in cadrul Campionatului European ce a avut loc in vara trecuta, reprezentativa Ungariei are “norocul” de a da din nou peste campioana europeana en-titre Portugalia. Cu toate acestea, amintirile neplacute se afla de partea ibericilor, care, in urma spectaculoasei remize stabilite in fata maghiarilor (3-3), dupa ce au fost condusi de trei ori pe tabela, au terminat pe pozitia a 3-a in grupa F, la limita, fiind aproape de a-si compromite sansele de calificare mai departe. Acum insa, situatia este diferita. La capatul celor patru etape disputate in cadrul preliminariilor pentru Mondiale, Portugalia ocupa locul secund in grupa, cu 9 puncte, urmata de catre Ungaria, cu 7 puncte, care si-ar fi dorit sa nu inregistreze un pas gresit ce se poate dovedi a fi decisiv in egalul de la Feroe (0-0).

CLASAMENT GRUPA B


Toata atentia se indreapta catre Lisabona

Asa cum aminteam mai sus, Portugalia-Ungaria este capul de afis al acestei runde de preliminarii in grupa B, un duel care poate compromite aproape complet sansele maghiarilor la locul secund in cazul unei infrangeri a acestora la Lisabona. Partida se va disputa sambata, incepand cu ora 21:45, nu inainte insa ca duelurile Andorra – Insulele Feroe si Elvetia – Letonia sa dea startul spectacolului in grupa B de la ora 19:00. Daca disputa de la Andorra va fi una de interes minim, suporterii fotbalului asteapta o demonstratie de forta din partea elvetienilor in fata unei nationale letone care, momentan, nu se ridica nici macar la nivelul celor din Feroe.

S 19:00 Andorra – Insulele Feroe – Cote Unibet: 6.50  4.20  1.52

S 19:00 Elvetia – Letonia – Cote Unibet: 1.15  8.00  17.50

S 21:45 Portugalia – Ungaria – Cote Unibet: 1.30  5.30  12.00

Cotele Unibet pentru castigatoarea grupei B:

unibet gr. B

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu