Cand se vor deschide casele de pariuri stradale: Vezi care sunt cele mai recente informatii!

Pe 15 mai, Romania a iesit din starea de urgenta si a intrat in starea de alerta. La aceasta data se astepta si redeschiderea caselor de pariuri terestre. Chiar daca weekendul trecut s-a facut si igienizarea in multe agentii, casele de pariuri terestre nu au primit aprobarea pentru redeschidere pe 15 mai.

De la 1 iunie, foarte probabil Guvernul va anunta din nou mici reguli de relaxare, iar reprezentantii industriei pariurilor spera ca aceasta data sa fie cea la care se va face si redeschiderea caselor terestre. Nu exista insa certitudinea ca se va permite reluarea activitatii in agentiile terestre, in conditiile in care sunt o serie de norme clare ce trebuie indeplinite, pentru ca acestea sa poata functiona.

Daca un covor cu dezinfectant la intrare sau accesul clientilor cu masca nu sunt mari impedimente, reprezentantii industriei pariurilor nu au fost foarte incantati cand li s-a cerut sa ia masuri pentru ca pariorii sa respecte distantarea sociala in interiorul agentilor. Asadar, ar trebui sa existe „despartitoare” inalte intre „pacanele” si inca se cauta solutii clare pentru panourile unde sunt afisate cotele.

In zilele urmatoare vor exista intalniri intre reprezentantii industriei pariurilor, oficiali ai Guvernului dar si ai Minsterului de Finante. Ramane de vazut daca pe 1 iunie vom putea paria in agentiile terestre sau daca aceasta redeschidere se va amana pana pe 15 iunie.

Pana ce se vor redeschide agențiile stradale, te invitam sa pariezi online la agențiile recomandate de pariuri1x2. Vezi aici care sunt cele mai tari case de pariuri online din România!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 17 22


Lasa un comentariu