Care sunt echipele calificate pana acum la Mondialul din Rusia» Olanda, SUA si Chile, OUT de la CM 2018!

Seara de marti a adus sfarsitul preliminariilor europene pentru Mondialul din Rusia si am aflat, cu aceasta ocazie, o buna parte dintre reprezentativele care vor evolua in cel mai important eveniment fotbalistic al verii viitoare.


Surprize minime in Europa

Partida de marti seara, de la Amsterdam, nu a facut decat sa confirme scenariul firesc in urma caruia Olanda va ramane din nou acasa. Avand nevoie de un succes cu 7-0 in fata Suediei, batavii nu au reusit decat un onorabil 2-0, care nu a schimbat, insa, cu nimic ordinea in ierarhia finala a grupei. Astfel, o alta selectionata dezamagita dupa seara de marti ar putea fi Elvetia care, cu 9 victorii din 10 meciuri, s-a clasat pe locul 2 si nu este sigura de prezenta la Mondiale.

Echipele din Europa calificata la CM 2018: Rusia, Franta, Portugalia, Germania, Serbia, Polonia, Anglia, Spania, Belgia, Islanda

Echipele ce vor juca la baraj: Suedia, Elvetia, Irlanda de Nord, Irlanda, Danemarca, Italia, Grecia, Croatia


Dramatism total in America de Sud

Inaintea ultimei etape a campaniei de calificari din America de Sud, nu mai putin de sase nationale se luptau pentru locurile de Mondiale,cu exceptia Braziliei, calificata matematic. Astfel, runda finala a taiat complet suspansul, dar si marile potentiale surprize, Argentina reusind sa se califice, in cele din urma, la Mondial, dupa victoria de la Quito, gratie unui hat-trick reusit de nimeni altul decat Leo Messi. O alta surpriza placuta e prezenta celor din Peru la baraj, acestia urmand a intalni castigatoarea din zona Oceania, Noua Zeelanda. In schimb, Chile va ramane acasa, astfel ca nu-i vom vedea pe Alexis Sanchez sau Arturo Vidal la turneul din Rusia.

Echipele calificate din America de Sud: Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia


Australia pastreaza sanse

Zona asiatica si-a ales, la randul ei, reprezentantele la Mondialul din Rusia. Daca Iran, Coreea de Sud, Japonia si Arabia Saudita s-au calificat direct, suspansul a planat pe parcursul intregii duble manse dintre Australia si Siria. Salvati de catre veteranul Tim Cahill in prelungiri, australienii au eliminat un adversar atipic si vor juca in barajul final contra celor din Honduras pentru un loc la Campionatul Mondial.

Echipe calificate din zona asiatica: Iran, Coreea de Sud, Japonia, Arabia Saudita.


Semne de intrebare in Africa

Cele mai multe necunoscute vin din zona africana, acolo unde ultima etapa a grupelor va avea loc abia peste o luna de zile. Cu Nigeria si Egipt calificate direct, exista ecuatii nerezolvate in celelalte trei grupe, acolo unde exista sanse ca nationale tari precum cea a Senegalului sau a Coastei de Fildes sa rateze prezenta la Mondial.

Echipe calificate din zona africana: Nigeria, Egipt.


Mondial fara SUA!

Noaptea de marti spre miercuri a clarificat si ierarhia din zona Americii de Nord. Cu reprezentativele Mexicului si a Costa Ricai calificate deja inaintea ultimei etape, lupta pentru locul trei, dar si pentru cel de baraj (4) s-a dat intre SUA, Panama si Honduras. Ei bine, surpriza imensa din Trinidad & Tobago, cumulata cu victoriile Hondurasului si a celor din Panama au facut ca scenariul sa fie unul fatal pentru Statele Unite care, pierzand cu scorul de 2-1 la Couva (Trinidad), nu vor prinde nici macar barajul.

Echipe calificate din zona Americii de Nord: Mexic, Costa Rica, Panama.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu