Cat poti castiga daca pariezi pe Lyon, OM si PSG in etapa a 12-a din Ligue 1

Pentru ca marti are programat derby-ul cu Real din Liga Campionilor, de aceasta data pe terenul gruparii madrilene, PSG va evolua chiar in primul meci al etapei. Liderul la zi al ierarhiei din Ligue 1 va juca vineri seara, de la ora 21:30, pe terenul lui Rennes.

Ligue 1, etapa a 12-a >

In fief-ul trupei de pe locul 7, trupa lui Blanc va incerca sa obtina cel de-al 10-lea succes din campionat, respectiv al 6-a consecutiv. In Ligue 1, PSG e neinvinsa din 15 martie 2015!  In cele 20 de meciuri disputate de atunci a adunat 18 victorii si 2 remize. 1.39 are cota PSG pentru un nou succes.

Lyon va juca sambata, de la ora 21:00. Trupei pregatita de Fournier, de asemnea reprezentanta a Frantei in UCL, se deplaseaza pe terenul ultimei clasate, Troyes. Doar 4 puncte a castigat nou promovata in cele 11 runde, toate din remize. In ultimele 3 meciuri, esecuri pe linie, la fel ca si in precedentele 3 partide pe teren propriu. O victorie a oaspetilor este rasplatita la Netbet cu o cotatie de 1.68.

Coincidenta face ca si Marseille sa aiba meci afara. Totusi, pentru trupa lui Michel jocul de la Nantes se anunta deosebit de greu. Pe de o parte, OM are o prima parte a stagiunii foarte slaba, formatia fiind acum clasata doar pe locul 14. Nantes e pe 10, iar ultimele 3 partide de campionat i-au adus doar victorii! 2.10 are cota Marseille pentru cucerirea celor 3 puncte, dar si cota de 1.69 oferita pariului 1x este tentanta.

In alte doua confruntari interesante ale rundei, Monaco – Angers si St.Etienne – Reims, gazdele pornesc favorite la victorie. De urmarit si desfasurarea partidei dintre Toulouse si Montpellier, ce aduce fata in fata doua dintre candidatele la retrogrdare.

Ligue 1, etapa a 12-a: Cotele agentiei Netbet

franta 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum se vede la pariuri etapa a 16-a din Liga: Derby-uri la Giurgiu si Cluj!


 Ligue 1 Ligue 1 Ligue 1 Ligue 1 Ligue 1 Ligue 1
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu