Cum se vede la pariuri etapa a 16-a din Liga: Derby-uri la Giurgiu si Cluj!

Runda incepe in forta! Vineri seara, de la ora 20:30, Astra primeste vizita Craiovei. Gazdele vin dupa esecul la Tg.Mures, insa rezultatul nu i-a detronat pe elevii lui Sumudica din postura de lideri.

De partea cealalta, Craiova abordeaza intalnirea cu un moral la cote extrem de ridicate. In runda precedenta, elevii lui Sandoi s-au impus la pas, scor 3-0, in fata unui „dusman” traditional, Dinamo Bucuresti.

Sambata, de la ora 16:30, Concordia pjoaca acasa cu ASA Tg.Mures. Echipa din Chiajna spera sa bifeze un nou rezultat pozitiv in campionat, dupa victoria repurtata etapa anterioara, la Iasi. Muresenii in schimb au reluat in stil mare sirul succeselor si ataca acum escaladarea treptelor in play-off.

Gruparea din dealul Copoului joaca in runda a 16-a pe terenul Petrolului. CSMS a castigat ultimele doua „directe” cu Petrolul, 2-0 in deplasare, in returul stagiunii anterioare si 1-0 acasa, in turul actualei editii de Liga 1. Prin prisma formei slabe pe care „lupii” o traverseaza, n-ar fi exclus ca Iasul sa obtina si de aceasta data un rezultat pozitiv.

Duminica, de la ora 18:00, Pandurii joaca la Turneu Severin cu FC Voluntari. Teoretic, gazdele nu pot rata cele 3 puncte.
colaj steaua dumitriu timisoaraDe la ora 20:30 insa, avem un meci mult mai echilibrat. CFR Cluj si Steaua, mari rivale in editiile anterioare de campionat, lupta acum pentru obiective diferite. Penalizata cu 6 puncte la startul stagiunii, CFR lupta cu alte cateva formatii pentru un finish pe pozitii de play-off. Nu este departe de locul 6, dar forma contracandidatelor, in special Craiova si Tg.Mures, o obliga sa scoata puncte din fiecare duel.
Steaua trage la titlu si simte momentul dificil al Astrei. Si Viitorul este acolo, la varf, dar tot gruparea giurgiuveana ramane principala adversara in batalia pentru prima pozitie.

Luni, de la ora 18:00, Botosaniul cauta al doilea succes consecutiv de acasa cu Pustai la timona, in fata Timisoarei.

Meci mai atractiv de la ora 20:30, intre Dinamo si Viitorul, grupari cu ambitii, cel putin la podium. Un aspect statistic interesant: in 7 meciuri directe oficiale, toate de campionat, nu s-a consemnat niciun succes al echipei gazda, fie ea Dinamo, fie Viitorul. In tur a fost 1-1, iar sezonul trecut ambele s-au impus in jocul din deplasare!dinamo rednic

Liga 1, etapa a 16-a: Cotele NetBet

Astra – Craiova 2.00  3.40  3.80
Concordia – Tg.Mures  3.10  3.20  2.35
Petrolul – CSMS Iasi  2.60  3.10  2.85
Pandurii – Voluntari  1.52  3.85  6.75
CFR Cluj – Steaua  3.10  3.35  2.30
Botosani – ACS Poli  momentan fara cote
Dinamo – Viitorul momentan fara cote


Money” Mayweather vs “Pacman” Pacquiao episodul 2: Filipinezul anunta negocierile pentru revansa (video)!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu