Ce cote au biletele care o duc pe Steaua in primavara europeana

SteauaSteaua a cazut pe locul 3 in grupa de Europa League, dupa esecul cu 0-1 de la Aalborg. Sanse de calificare inca mai exista, dar ecutatia este destul de complicata.

Trupa lui Galca are un meci dificil pe teren propriu cu Dinamo Kiev,  formatie ce va disputa la Bucuresti ultimul meci al anului. Indiferent de valoarea adversarului sau de tintele echipei din Kiev – conducatorii formatiei au declarat ca vin in Romania cu gandul la victorie –  Steaua este obligata sa castige aceasta partida. Cota variantei 1 solist este 2.25, Rusescu si compania fiind favoriti ai meciului la acsele de pariuri.

Asteapta vesti bune din Portugalia

Din pacate, Steaua sta si la mana rezultatului obtinut de Aalborg in Portugalia. Desi a parasit intrecerea, Rio Ave trebuie sa ne ajute. Mai exact, sa nu piarda acest duel. Daca se impun, danezii nu mai pot rata pozitia a 2-a.  Pariul 1x primeste cota 1.50.

Variante de bilete

Daca luam in calcul aceste variante, putem sa realizam 3 bilete diferite, pe care sa se regaseasca rezultatele ce o ajuta pe Steaua sa prinda locul 2. Evident, in toate cele 3 situatii, pariul de baza va fi „victorie Steaua”.

Biletul 1
Victorie Steaua – cota 2.25
Rio Ave – Aalborg, 1x – Cota 1.50
Cota finala: 3.37.

Biletul 2
Victorie Steaua – cota 2.25
Rio Ave – Aalborg, 1 – Cota 2.75
Cota finala: 6.18

Biletul 3
Victorie Steaua – cota 2.25
Rio Ave – Aalborg, x – Cota 3.21
Cota finala: 7.22

Fani ai Stelei sau nu, avem nevoie de aceasta calificare in primavara Ligii Europa. Coeficientul de tara este acum bun, insa toata munca din ultimele sezoane a participantelor in cupele europene, se duce pe apa sambetei, daca in aceasta stagiune parasim intrecerile atat de devreme.

 

Red Bull Salzburg-Astra: Girgiuvenii iau cu asalt Austria

 

Europa League: Toate calculele etapei finale sunt aici!

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu