Cehia – Liga 1 2015/2016 : BOHEMIANS 1905 – ZLIN !! Complexul numit Zlin !!

Screenshot_10Dupa doua luni de pauza, campionatul din Cehia isi deschide larg portile pentru sezonul 2015/2016. Dupa o vara fierbinte, cu multe plecari si sosiri, cu multe echipe cu o situatie financiara precara, fapt ce le-a determinat pe acestea sa imprumute jucatori sau sa aduca jucatori liberi de contract, “Synot Liga” ramane in continuare o lupta “in doi”, Plzen si Sparta Praga fiind singurele echipe care emit pretentii la cucerirea titlului. Insa chiar si in aceste conditii campionatul ceh nu de putine ori ne ofera alte partide extrem de spectaculoase.

Cehia – Liga 1 2015/2016 : BOHEMIANS 1905 – ZLIN ….

In prima etapa a campionatului ceh, Bohemians 1905, revelatia sfarsitului de sezon 2014/2015, cu 7 meciuri fara infrangere, cu punct castigat pe terenul celor de la Sparta Praga si cu victorie pe teren propriu in fata campioanei Plzen, va intalni o nou promovata : Zlin. In aceasta vara, datorita problemelor financiare, dar si a instabilitatii din punct de vedere administrativ, Bohemians 1905 a pierdut foarte multi jucatori, insa faptul ca antrenorul Pivarnik a ramas in continuare pe banca tehnica cu scopul de a reconstrui aceasta echipa, care in sezonul trecut a ocupat un onorant loc 8, le confera fanilor sperante mari pentru o clasare mult mai buna in acest sezon. Pentru intalnirea cu nou promovata – Zlin, antrenorul Pivarnik va fi obligat sa foloseasca numai putin de 8 jucatori noi, la care se mai adauga si problemele de sanatate pe care le au doi dintre fundasii sai centrali, ambii accidentati. Statistica meciurilor directe nu este foarte concludenta, insa, o stire aparuta pe site-ul oficial al gazdelor demonstreaza faptul ca meciul cu Zlin nu este tocmai simplu pentru gazde : Bohemians 1905, in ultimii 20 de ani, nu a castigat niciodata in fata celor de la Zlin, in confruntarile din prima liga !!

Concluzii si pont ….

Toate aceste aspecte, coroborate cu scaderea cotei pentru victoria celor de la Zlin (  de la 4.50 la deschidere cota a ajuns la 3.75 ), ne determina sa ne gandim la cel putin un gol marcat de oaspeti. Pariul Zlin marcheaza are o cotatie de 1.44 la bet365.

( Alesandro Delpiero ).


Primera Division 2015/2016 : Vezi cu cine joaca Barcelona si Real Madrid in prima etapa


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu