Cel mai bun jucator din lume nu s-a putut abtine si a postat asta imediat dupa ce a vazut „foarfeca” lui Cristiano Ronaldo!

Reusita lui Cristiano Ronaldo din partida cu Juventus a fost cel mai mediatizat subiect din ultimele ore. Pana si starurile din NBA au reactionat la super golul marcat de portughez.


Laudat de cel mai bun jucator al lumii

LeBron James, cel mai bun jucator de baschet din lume, a reactionat la scurt timp dupa reusita din „foarfeca” a lui Cristiano Ronaldo, din partida cu Juventus Torino, din cadrul sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Starul celor de la Cleveland Cavaliers nu s-a putut abtine si a laudat printr-o poza postata pe o retea de socializare golul marcat de atacantul lui Real Madrid.

LeBron James are in palmares 3 titluri de campion in NBA si a fost desemnat de 3 ori MVP-ul finalei. Acesta are 14 selectii in All Star Game-ul din NBA, unde a fost desemnt de 3 ori MVP.

2.57 a fost cota oferita de Unibet pentru ca Real Madrid sa se impuna in deplasarea de la Torino si 23.00 pentru un succes obtinut cu scorul de 0-3


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

Sursa foto: www.thenational.ae

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu