Cel mai bun portar al Mondialului, la un pas de Real: Vezi suma ”derizorie” platită de madrileni

In cautarea unui goalkeeper de calibru inca de la startul stagiunii anterioare, Real Madrid si-a fixat tinta pentru aceasta perioada de mercato. Nu este una noua, castigatoarea ultimelor 3 Ligi ale Campionilor fortand inca o data pe pista Thibaut Courtois. 

Sansele de realizare a mutarii sunt mari, in conditiile in care belgianul, castigator al ”Manusii de aur” la Mondialul din Rusia, intra in ultimul an de contract cu Chelsea. In aceste conditii nici suma solicicata de londonezi in schimbul portarului  nu ar fi una , pentru un club precum Real. Cele doua cluburi s-ar fi inteles pentru 35 de milioane de euro. Ca exemplu, in schimbul portarului brazilian Alisson, AS Roma nu accepta nicio oferta sub 70 de milioane de euro.

Chelsea's Belgian goalkeeper Thibaut Courtois (R) holds the ball next to Chelsea's Ghanaian defender Abdul Rahman Baba during the Champions League round of 16 first leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Chelsea FC on February 16, 2016, at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)


CITESTE SI:

126 de meciuri a adunat Courtois pentru Chelsea si alte 111 pentru Atletico Madrid, formatie la care a fost imprumutat intre 2011 si 2014.

65 de selectii ale Courtois (26 de ani) la nationala Belgiei

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu