Cel mai ciudat mod de pariere pe baschet! Sportul in care nimic nu este imposibil

westbrook

Un australian din Perth sustine ca a gasit sistemul infailibil de pariuri in baschet, pe liga nord-americana (NBA). Daniel Bressman a vorbit intr-o revista de gambling despre „ciudateniile” care necesita atentie atunci cand e vorba de pariurile pe baschet.

El crede ca pariul pe intrarea in prelungiri este singura piata atractiva in baschet! Folosind un sistem de mizare progresiva, acesta sustine ca a facut profit de mii de dolari in timpul sezonului regulat din NBA, doar pe cote de la 16.00 in sus. Il ajuta doar partidele care sunt decise la ultima aruncare, ultima secunda. Nicidecum putine!

L-au tradat Warriors si Cavaliers

Schema l-a tradat vara trecuta pentru ca in ultimele faze din play-off nu au fost meciuri care sa se termine la egalitate, chiar daca am vazut meciuri decise la 1-2-3 puncte. Bressman are un tabel cu statistici si alege doar anumite intalniri ca fiind pasibile de „overtime”, pentru cote ametitoare. Sunt case de pariuri care ofera si cota 30.00 pentru ca un meci de baschet sa se termine la egalitate! Australianul nu a dezvaluit care e matematica din spatele tacticii, dar admite ca obisnuieste sa combine pariurile pe intrarea in prelungiri cu cote din alte sporturi.

Reguli amuzante pe parchet

Baschetul are un set de reguli complexe care influenteaza si pariurile. Una dintre acestea e chiar amuzanta: in Montana, cazul in care un jucător sparge panoul executând un slam-dunk în timpul încălzirii pentru un meci din play-off, echipa lui pierde automat meciul! Intr-un astfel de caz neobisnuit, majoritatea caselor de pariuri ofera cota 1.00 pentru eveniment.

Pariuri inedite la Unibet

Nu este singura regula ciudata din baschet. Alta stipuleaza ca atunci cand un jucător introduce din greșeală mingea în propriul coș, creditat cu punctele este cel mai apropiat adversar, nu cel care a aruncat mingea spre coș! La meciurile LIVE, Unibet ofera pariuri pe modul de marcare al urmatorului cos: de 2 puncte, de 3 sau aruncare libera.

Un cos de doua puncte are de regula cota 1.44, cel de trei puncte are cota 3.50 si aruncarea libera peste 4.00.
Pariul pe prelungiri presupune ca, daca la finalul celor 4 sferturi cele doua echipe sunt la egalitate, urmeaza o repriza de prelungiri de 5 minute. Alte pariuri inedite in baschet sunt cele la diferente exacte de puncte, cu cote de 5.00 la 67.00 la agentii precum Netbet sau Unibet. Sezonul din NBA va incepe pe 25 octombrie.

Unibet e o casa de pariuri online scandinava care isi ofera serviciile celor peste 13,2 milioane de clienţi din peste 100 de ţări din intreaga lume. Aici gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal si baschet, precum si o platforma de live in care puteti urmari meciurile favorite. Dureaza cateva minute sa va deschideti cont pentru a profita de bonus!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu