CFR Cluj – Petrolul Ploiesti: Duelul depunctatelor!

cfr-petrolul

Marti seara, cu incepere de la ora 19:30, CFR Cluj primeste vizita Petrolului intr-o partida ce conteaza pentru etapa a VI-a din Liga I. Oaspetii sunt inca fara victorie in actuala stagiune si nu au nimic de pierdut. Meciul se poata vedea pe DigiSport 1, DolceSport si Look TV.

sursa foto: sptfm.ro

CFR CLUJ

Clujenii vin dupa infrangerea de la Iasi, unde au ramas in zece oameni inca din minutul 20, cand portarul Minca a faultat in careu in postura de ultim aparator. Condusi cu 2-0 inca de la pauza, ardelenii au controlat repriza secunda, reusind sa inscrie prin Larie, dar nu a fost suficient pentru a pleca cu puncte.. Ramasi pe locul 12 cu doar doua puncte, “ceferistii”  pot profita de situatia Petrolului, sa ajunga la borna 5 in clasament.Francisc Dican propune un joc ofensiv, in special cand si adversarul face acelasi lucru, fiind una dintre echipele care a marcat cel mai mult in aceste cinci etape. Doua partide au disputat clujenii in postura de gazda, ambele castigate cu 1-0, respectiv 2-0, insa este adevarat ca victoriile au fost in fata unor echipe abia promovate.  Absente de marca pentru clujeni, acestia nu pot conta pe portarul Minca, eliminat in partida de la Iasi, dar nici pe Guima, care s-a accidentat grav si lipseste pana la sfarsitul anului.

CFR Cluj (4-2-3-1): Marc – Dani – Larie – Tinc – Camora – Petrucci – Muresan – Lopez – Negrut – Paun – Beleck

PETROLUL PLOIESTI

Am aratat cu precadere in prima repriza a jocului cu Pandurii, ca suntem pe drumul cel bun. Avem sperante justificate ca ne putem intoarce de la cluj un cu rezultat favorabile”, a declarat Tibor Selymes

1-1 doar in partida cu Pandurii disputata etapa trecuta pe “Ilie Oana”, petrolistii ajungand astfel la al patrulea egal in acest sezon, ramanand astfel pe ultima pozitie cu -2 puncte. Moussa a deschis scorul pentru gazde, in timp ce Mihai Roman a adus egalarea in minutul 60 din penalty, “gazarii” facandu-si norma de 4 galbene pe meci. Antrenorului Tibor Selymes i s-a trasat un obiectiv pentru urmatoarele doua partide, acesta are nevoie de victorie in partida cu CFR daca vrea sa-si pastreze postul, conducerea ploiestenilor nu accepta un nou esec. Principala problema a echipei pare sa fie concentrarea, patru din cele cinci goluri primite s-au inscris in repriza secunda.  Ropotan si Faug-Porret revin pentru aceasta partida, ei au fost suspendati pentru meciul cu Pandurii.

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha – Peteleu – Benga – Faug-Porret – Rippert – Ropotan – Marinescu – Varga – Zoubir – Farina – Moussa

Un duel important pentru ambele echipe, daca in cazul unui succes, CFR-ul ar ajunge la borna 5, Petrolul nu are nimic de pierdut si trebuie sa forteze obtinere primei victorii care i-ar duce la 1 punct, peste cele 6 de penalitate. Pentru Francisc Dican, Petrolul este primul test tare in “Gruia”, meciurile cu ploiestenii dovedindu-se intotdeauna unele tari, niciodata nu a reusit CFR sa-I invinga pe teren propriu.

Pont CFR Cluj – Petrolul: ambele echipe marcheaza (1,96) si peste 9,5 cornere in meci (1,80)

 

 


 

Bundesliga: Pariuri 1×2 te pregateste de runda cu numarul 1!


 

 

CFR Cluj CFR Cluj CFR Cluj

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu