Champions League: Rezultate mari pentru Juventus, AS Monaco si Real Madrid! Atletico merge in Anglia in avantaj

champions league

Mansa tur a sferturilor Champions League s-a incheiat. Barcelona, Dortmund, Leicester si Bayern au misiuni dificile in meciurile de saptamana viitoare.


Champions League – Sferturi, mansa tur

Juventus – Barcelona 3-0

Dybala a fost vedeta serii de miercuri. Atacantul argentinian l-a eclipsat pe Lionel Messi. El a marcat doua goluri in primele 22 de minute ale meciului cu Barcelona. Chiellini a adaugat inca un gol dupa pauza, oferind un avantaj confortabil campioanei italiei in lupta pentru calificare. Barcelona nu a reusit sa inscrie pentru al doilea meci la rand. Catalanii au nevoie de un nou miracol pe Camp Nou, dar dupa meciul cu PSG nimic nu pare imposibil pentru gigantul din La Liga.

Dortmund – Monaco 2-3

Amanat pana miercuri, dupa incidentul in care a fost implicat autocarul lui Dortmund cu o zi inainte, meciul de la Dortmund ne-a oferit exact ce ne asteptam: spectacol si multe goluri. Monaco a ratat o lovitura de pedeapsa, dar a reusit sa deschida scorul (dintr-o pozitie de offside). Bender marca in propria poarta si oaspetii conduceau cu doua goluri la pauza. Dembele a marcat pentru Borussia in urma unei faze frumoase in care Aubameyang a fost esential cu o pasa acrobatica. Monaco a reusit sa inscrie inca o data in urma unei mari greseli in defensiva echipei gazda. Kagawa a readus sperantele pentru fanii german, cu un gol in minutul 84. Aubameyang a ratat pe final sansa egalarii si Dortmund trebuie sa invinga la Monaco pentru a obtine calificarea.

Atletico Madrid – Leicester 1-0

Leicester a mers din nou in Spania pentru mansa tur a unei duble in Champions League. La fel ca si in optimi, in partida cu Sevilla, campioana Angliei nu a emis prea multe pretentii in deplasare si a fost dominata de adversara. Griezmann a reusit sa obtina o lovitura de pedeapsa pentru Atletico. Tot el a transformat-o si echipa lui Simeone are un avantaj minim inaintea mansei retur. Spre deosebire de dubla din optimi, Leicester nu a reusit sa inscrie in deplasare, asa ca are o misiune ceava mai grea de aceasta data.

Bayern – Real Madrid 1-2

Real Madrid a invins pentru a doua oara la rand pe Allianz Arena. Bayern a deschis scorul la scurt timp dupa jumatatea primei reprize, prin Arturo Vidal, dar chilianul a ratat o sansa importanta de a duce scorul la 2-0. In prelungirile primei reprize a ratat un penalty. Ronaldo a inscris la scurt timp dupa pauza si a readus egalitatea. Martinez a incasat doua cartonase galbene in trei minute si a plecat mai devreme la dusuri, moment in care echilibrul partidei s-a rupt. Oaspetii au dominat complet restul partidei. Ronaldo a reusit dubla in minutul 77. „Galacticii” isi puteau majora avantajul pe final, cand Ramos a trimis mingea in plasa, dar golul a fost anulat pe buna dreptate, din cauza unei pozitii de offside.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Champions League – Sferturi, mansa retur

Mansele secunde ale acestor confruntari se vor juca saptaman viitoare. Real Madrid si Atletico vor incerca marti sa isi conserve avantajele create astazi. „Galacticii” au o misiune mai usoara, avand in vedere ca joaca pe teren propriu. Juventus are prima sansa in dubla cu Barcelona. Campioana Italiei va incerca sa evite o rusine asemanatoare celei din meciul PSG-ului pe Camp Nou si ar trebui sa obtina biletele pentru calificare. Dortmund trebuie sa inscrie de cel putin doua ori pe Stade Louis II pentru a spera la calificare. Monaco are insa sanse bune sa marcheze din nou, ceea ce ar complica si mai mult situatia pentru nemti. Iata cotele partidelor retur, oferite de 888sport:

cote sferturi champions league


In lupta pentru trofeu, Real Madrid este in frunte listei, cu o cota de 2.80. Juventus este a doua, cu o cota de 4.25, in timp ce situatia Barcelonei face ca echipa catalana sa aiba o cota de 16.00. Castigatoarele manselor tur au toate cote sub 1.25 pentru a se califica in semifinale.

champions league


La titlul de golgheter, Lionel Messi are prima sansa. Argentinianul are 11 reusite. Dintre jucatorii inca aflati in competitie, Lewandowski  si Aubameyang sunt cel mai aproape, cu cate sapte goluri marcate. Echipele lor au pierdut insa, asa ca risca sa nu joace in semifinale sau finala, la fel ca si Messi. Benzema a reusit cinci goluri pana acum, dar Cristiano Ronaldo are sanse mai bune de a deveni golgheterul competitiei. Portughezul are o reusita in minus fata de colegul sau din atac, dar 888sport ii da o cota 31.00 la terminarea sezonului cu cele mai multe goluri.

champions league

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu