Chelsea – Fiorentina : Ultimul amical inainte de startul PL !

chelsea wallscorner.comDupa esecul din super cupa Angliei, suferit in fata celor de la Arsenal, londonezii se intorc in SUA pentru un ultim amical cu Fiorentina, inaintea inceperii sezonului in PL. Deplasarile si efortul depus in meciul de cupa, le pot da o stare ridicata de oboseala si disconfort celor de la Chelsea.

Chelsea – Fiorentina  ….

Mourinho nu vrea sa forteze un rezultat pozitiv in acest meci, pentru a nu-si predispune jucatorii la eventuale accidentari. Diego Costa este recuperat dupa accidentarea suferita in partida cu Barcelona, insa mai mult ca sigur nu va evolua in meciul contra italienilor. Cu toate acestea forta ofensiva a celor de la Chelsea poate penetra orice aparare, iar marcarea unui gol ar fi doar o chestiune de timp.
Fiorentina a avut un parcurs foarte bun in turneul din America, ultima reusita in fata Barcelonei, le-a dat un plus de moral. Fiorentina a reusit pana acum sa marcheze in toate meciurile, iar stilul lor ofensiv abordat in aceasta competitie, o face favorita si in fata celor de la Chelsea, chiar daca cotele nu arata asta.

Echipe probabile :

Chelsea : Begovic – Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta – Matic, Fabregas – Hazard, Oscar, Willian – Falcao.

Fiorentina : Tatarusanu – Pasqual, Roncaglia, Rodriguez, Tomovic – Suarez, Valero – Rebic, Babacar, Joaquin – Bernardeschi.

Concluzii si pont …. 

Mizam pe un meci deschis, cu goluri de ambele parti, cu castig de cauza pentru echipa mai putin predispusa oboselii. Tinand cont si de competitia din campionatul Angliei ce sta sa inceapa, credem ca “albastrii” nu vor aborda acest meci la victorie, astfel rascand accidentari. Un argument in plus pentru un rezultat pozitiv al Fiorentinei, este si forma slaba a celor doi jucatori din defensiva celor de la Chelsea (Azpilicueta si Zouma).

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.75

Egal sau Fiorentina @ Cota 2.35

( Cristi Ungureanu ).



Duminica e Steaua – Dinamo: Vezi care sunt acum cotele derby-ului!


Pregătiţi de spectacol: Steaua şi Dinamo nu au mai remizat la 0 de 16 ani!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu