Cine inscrie pentru Romania? Keseru, favoritul bookmaker-ilor!

Dupa egalul de la Budapesta, Romania a pierdut prima pozitie a grupei F a preliminariilor pentru Euro 2016,fiind acum nevoita sa forteze victoria pentru a se apropia de calificare in fata unei formatii a Greciei care se pare ca inca nu-si gaseste cadenta, chiar si dupa plecarea lui Ranieri. Partida se va disputa astazi, 06 septembrie de la ora 21:45.

Romania – Grecia, luni – ora 21.45, TVR 1 si TVR HD ….

Inaintea meciului cu Ungaria de la Budapesta , Romania ocupa penultima pozitie intr-un clasament al golurilor marcate de echipele aflate pe locul 1 inainte de disputarea etapei cu numarul 7 din cadrul preliminariilor pentru EURO 2016 – Franta. Dupa egalul alb din capitala Ungariei, selectionata tricolora a coborat pe pozitia a doua in grupa F, dupa nationala Irlandei de Nord, invingatoare in Feroe. Acum insa stam si mai rau. Dupa ce am pierdut pozitia de lider al grupei F, Romania, cu cele 7 goluri marcate pana acum in preliminarii, ocupa ultima pozitie intr-un clasament al golurilor marcate de echipele care ocupa locul secund, inainte cu 3 etape de finalul preliminariilor pentru EURO.

Cine da gol pentru Romania ?! ….

Golgheterul Romaniei in aceasta campaniei este, surprinzator am putea spune Paul Papp cu 2 reusite, la fel ca si Bogdan Stancu, tot cu 2, si de Marica, Keseru si Rusescu, cu cate o reusita. Cu cine vom da gol, in conditiile in care 3 dintre marcatorii Romaniei de pana acum lipsesc, iar Keseru a dezamagit la Budapesta ?! Ne vom baza oare in meciul cu Grecia, tot pe urcarile in careu ale lui Papp, ca in meciul cu Irlanda de Nord, sau altcineva va puncta in meciul cu elenii ?! In partida tur din capitala Greciei, Marica a inscris in minutul 10, din penalty.

Ce spun bookmakerii ? ….

Chiar daca nu a stralucit in meciul de la Budapesta, autorul golului din partida cu Feroe, Claudiu Keseru, este creditat de bookmakeri, ca fiind principalul pericol pentru poarta elenilor, acesta primind o cota de 2.70 pentru un eventual gol inscris in poarta lui Karnezis.

Ramas rezerva neutilizata in partida cu Ungaria, atacantul venit din secunda division, de la Cordoba, Florin Andone, primeste din partea bookmakerilor a doua sansa in a inscrie in aceasta seara pe Arena Nationala, cota atacantului Cordobei pentru un gol inscris impotriva Greciei fiind de 3.30.

Cei doi atacanti sositi la lotul national pentru disputele cu Grecia si Ungaria, de la Astra, Budescu si Alibec, sunt creditati de catre bookmakeri cu sansa a 3 a , respectiv a 4 a, pentru un gol inscris in poarta Greciei, un gol incris de unul dintre cei doi, ne poate aduce un profit de 3.40 unitati in cazul lui Budescu, si unul de 3.55, in cazul lui Denis Alibec.

Putem miza si pe un gol inscrs de cei doi fundasi centrali, Dragos Grigore, sau Vlad Chiriches, de ce nu ? Poate ca acestia pot inscrie la un eventual corner sau lovitura libera! Daca se va intampla asa ceva, miza investita ne-o vom mari cu 16 procente, deoarece cota pentru ca unul dintre cei doi sa inscrie, fiind de 16.00 unitati.


Screenshot_1

( Alyn Mirea ).


Romania, a 2-a cea mai indisciplinata nationala a preliminariilor!


Romania – Grecia: Victoria, sinonima cu calificarea


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu