Clattenburg, Manchester United si o istorioara de povestit (si de stiut), inaintea deplasarii „diavolilor” la Stoke!

2005. Inceput de an, 4 ianuarie si un derby de traditie al fotbalului englez. Manchester United primea vizita lui Tottenham, intr-un moment in care doar Chelsea de desprinsese de pluton. „Diavolii” inca mai sperau la locul 2, castigat in final de Arsenal, dar Sir Alex stia ca lupta cu cele doua urma sa se dea de pe pozitii inegale. La mijloc era, totusi, o clasare decenta, pe ultima treapta a podiumului, peste multe alte rivale cu greutate, in frunte cu Liverpool.

De partea cealalta, Spurs traversa un sezon sters. Clasarea finala de la mijlocul ierarhiei nu avea cum sa-i multumeasca pe fani, dar pe 4 ianuarie, in final de tur, sanse de a prinde macar un loc de UEFA, existau.

Clattenburg cel orb

Derby-ul de pe Old Trafford nu a fost prea spectaculos. Cele doua au preferat sa nu riste prea multe, intr-un duel in care orice punct castigat putea cantari extrem de mult. In plus, gruparea londoneza, cu un bilant groaznic in ultimele decenii pe terenul lui United, ar fi fost mai mult decat multumita cu o remiza in derby, rezultat de calitate de la care se putea incepe constructia unui retur mai productiv.

In acest conditii, meciul se indrepta catre un 0-0 oarecum anticipat. United domina steril, Tottenham, cuminte si ordonata in defensiva, asteptand fluierul final. In minutul 89, insa, tribunele de pe Old Trafford au inghetat. La o faza oarecare la mijlocul terenului,  mijlocasul portughez al oaspetilor, Pedro Mendes, da tare in balon, care se duce in picaj catre poarta lui Caroll. Faza simpla pentru portarul gazdelor, care intinde calm bratele pentru a prinde mingea. Doar ca Roy, un gafeur de meserie, scapa mingea in poarta. Gol clar, vazut de intreg stadionul, dupa o eroare stupida! Dar, incredibil, centralul Clattenburg nu reactioneaza. Meciul continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar Tottenham pierde doua puncte importante, ratand astfel si prima victorie pe Old Trafford, in era Premier League.

Ai aici faza meciului:

Clattenburg revine!

Coincidenta face ca urmatorul meci in care va fi angrenata Manchester United, sa fie condus chiar de Clattenburg. In weekend,. arbitrul de 41 de ani va conduce de la centru deplsarea „diavolilor” la Stoke, meci din etapa a 22-a de Premier League, sezonul 2016/2017, in care oaspetii sunt favoriti la victorie, cu o cota de 1.60 oferita de NetBet. Nu stim daca Clattenburg este sau nu un fan al lui United, desi prin prisma istorioarei, poate fi suspectat. Daca lucrurile ar sta in acest fel, de insistat ar fi pe variantele favorabile trupei antrenate de Mourinho. Pana la urma, cel putin doua reusite ale oaspetilor, la o cota de 1.74 oferita de Netbet sau un succes la minimum doua goluri diferenta bifat de Rooney& co., pentru o cotatie de 2.60 la aceeasi agentie, nici n-ar reprezenta bombe de pariuri. Pe aceeasi linie, cel putin un gol marcat de Ibrahimovici, la cota 1.95, sau, putin fortat, un pariu pe scor corect multiplu 1-2, 1-3 sau 1-4, in cota 3.30 propusa de NetBet. Va sugeram sa pariati oricare din aceste variante (sau chiar toate) din pachetul bonus de 1500 ron oferit de NetBet si nu din buzunarul propriu. Click aici pentru a profita acum de promotia NetBet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu