Concluzii dupa Steaua – CFR, in emisiunea ”Unspe metri” | Banciu: ”Echipa lui Reghecampf s-a relansat in play-off, mai ales ca Viitorul este echipa Stelei!”

Confruntarea Steaua – CFR Cluj (scor 2-0) a fost disecata de Radu Banciu si Dan Bara in prima editie a emisiunii ”Unspe metri” din aceasta saptamana. S-a evidentiat faptul ca partida a fost una de un nivel destul de ridicat, dar in aceeasi masura, marcata de lipsurile specifice fotbalul intern. 

”Steaua s-a relansat in play-off, mai ales daca ar fi sa ne luam dupa ce spuneam zilele trecute ca Viitorul este echipa Stelei” a spus Radu Banciu, cu referire la vechea relatie de prietenie dintre cele doua cluburi, ce i-ar putea avantaja din nou pe ros-albastri, in acest play-off. ”Da, este un aspect interesant, mai ales ca etapa viitoare, Steaua are meci cu Viitorul. Revenind si referindu-ne strict la ce s-a intamplat in acest meci, de remarcat este ca iarasi nu au jucat cine stie ce jucatorii Stelei. A fost un joc la fel de neclar ca intotdeauna, dar a intrat Gnoere, Reghecampf a avut inspiratia sa-l bage pe final, iar acesta a transat meciul”, a completat Dan Bara.

Intreaga discutie o puteti vedea in videoclipul de mai jos.

Emisiunea ”Unspe metri” este transmisa de luni pana vineri,  incepand cu ora 16, pe B1 TV. Radu Banciu si Dan Bara va invita la 60 de minute de discutii libere si dezinhibate despre sportul zilelor noastre.

.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu