Super-cote pentru calificarea echipelor romanesti in faza urmatoare din Europa League!

Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana la urmatorul duel din Europa League pe care-l vor avea Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu. Chiar daca sansele de califice nu sunt tocmai printre cele mai mari pentru formatiile romanesti, suntem extrem de convinsi de faptul ca nimic nu este imposibil!


Steaua Bucuresti, Grupa L – Europa League

Pana in prezent, rezultatele din grupa L – cea in care evolueaza si Steaua Bucuresti pot fi catalogate drept surprinzatoare. Echipa antrenata de catre Laurentiu Reghecampf nu a reusit sa inregistreze decat 3 rezultate de egalitate, aflandu-se pe ultima pozitie a clasamentului, in vreme ce turcii de la Osmanlispor conduc grupa. Villarreal, formatie cotata cu prima sansa inaintea inceperii grupelor in vederea obtinerii calificarii in primvara europeana de pe prima pozitie se afla in acest moment pe locul 3, dupa ce a fost invinsa de Osmanlispor in ultima partida.

bilet-2

Partidele ce urmeaza sa se joace din Grupa Stelei:

Runda cu numarul 5

20:00: Steaua Bucuresti – Osmanlispor
20:00: FC Zurich – Villarreal

Runda cu numarul 6

18:00: Villarreal – Steaua Bucuresti
18:00: Osmanlispor – FC Zurich

Cu certitudine, sansele ca Steaua Bucuresti sa se califice intr-o noua primavara europeana sunt mici. Totusi, in cazul in care Steaua o va invinge pe Osmanlispor la Bucuresti, iar Villarreal se va impune in Elvetia impotriva celor de la FC Zurich, echipa noastra se va deplasa in ultima runda in Spania pentru a juca impotriva „Submarinului galben” cu calificarea pe masa. Istoria – chiar si cea recenta, ne arata faptul ca Steaua poate reusi rezultate impresionante in momentele de presiune. Daca suntem de parere ca Steaua va reusi calificarea in faza urmatoare a competitiei, nu avem cum sa nu fim indiferenti si sa mizam pe o super-cota de 16.00 oferita de Unibet pentru calificarea echipei lui Reghecampf!

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

bilet-2

Astra Giurgiu, Grupa E – Europa League

Spre deosebire de grupa Stelei in care au fost inregistrate surprize, cea a Astrei a decurs in mare parte intr-un ritm normal. AS Roma si-a pastrat blazonul pana in acest moment,  conducand grupa cu 8 puncte, in vreme ce Austria Viena, Astra Giurgiu si Viktoria Plzen se lupta de la egalla egal pentru pozitia secunda. In momentul de fata, Astra vine cu un moral foarte bun inaintea ultimelor doua partide, aceasta reusind sa cumuleze 4 puncte in ultimele 2 dispute din Europa League dupa ce, in prealabil, echipa lui Sumudica fusese invinsa in primele 2 dispute.

bilet-2

Partidele ce urmeaza sa se joace din Grupa Astrei:

Runda cu numarul 5

22:05: Austria Viena – Astra Giurgiu
22:05: AS Roma – Viktoria Plzen

Runda cu numarul 6

20:00: Astra Giurgiu – AS Roma
20:00: Plzen – Austria Viena

Marius Sumudica si Astra Giurgiu ne-au obisnuit, la fel ca si Steaua anilor precedenti, cu surprizele de proportii in momente decisive – amintim eliminarea celor de la Olympique Lyon sau a englezilor de la West Ham. Aceste reusite ale giurgiuvenilor ne duc cu gandul la o sansa cel putin de luat in considerare in vederea posibilitatii ca Astra sa prinda primvara europeana. Regasim la Unibet o cota excelenta pentru calificarea Astrei in faza urmatoare a competitiei: 4.50! Poti miza pe aceasta cota complet gratuit din bonusul de 100% oferita pana la 250 RON pentru primul pariu, daca iti deschizi chiar acum un cont pe Unibet!

bilet-2


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu